Lifestyle_balanced_solutions

Lifestyle Balanced Solutions

Het Lifestyle Balanced Solutions programma van Amway helpt u bij het bereiken van duurzame resultaten voor gewichtsverlies en biedt informatie over energieopname versus energieverbruik, de voedingswaarden van voedsel en uw eigen voedingsvereisten.

Het programma voldoet aan de voedingsnormen ontwikkeld door het NUTRILITE Health Institute en is gecontroleerd door de Wetenschappelijke Adviesraad.

Lifestyle Balanced Solutions is:

  • meer dan een dieet
  • meer dan een programma voor gewichtsverlies
  • meer dan een oefenprogramma

Een nieuwe manier om in vorm te komen en actief te zijn!

Het is een flexibel systeem, dat maaltijdvervangers, waaronder NUTRILITE™ POSITRIM™ Romige Poedermix, combineert met alledaagse levensmiddelen om ervoor te zorgen dat u alle essentiële voedingsstoffen in de aanbevolen hoeveelheid binnenkrijgt. Hierdoor hoeft u restaurants, feesten en partijen niet te mijden. U zult leren om basisvoedingsmiddelen op de juiste manier te combineren, en om het evenwicht te vinden tussen sterk bewerkte snacks en basisvoedingsmiddelen. Dit wordt vergemakkelijkt door het uitklapbare Food List boekje dat deel uitmaakt van de handleiding bij het Basispakket en het Startpakket.

Voor sommige mensen is gewichtsverlies hun belangrijkste doel, maar hun algehele gezondheid is net zo belangrijk. Echte fitness is niet gebonden aan een specifiek lichaamstype, lichaamsbouw of atletische prestaties, maar eerder een levenswijze die u helpt om een productief en gezond leven te leiden. Daarom zijn er verschillende typen oefenprogramma’s opgenomen, die zo zijn ontworpen dat ze aansluiten op ieders aanleg en voorkeur.

Dit programma is uw kans om te genieten van een nieuw niveau van welzijn en vitaliteit. Alles begint met één enkele stap; de enkele veranderingen die u hoeft te maken worden daarna een natuurlijk deel van uw levensstijl.

Hoe het programma werkt

Het programma voorziet drie eetpatronen en bestaat uit vier fasen: tijdens de eerste fase bepaalt u uw doelstellingen, de tweede en derde fase zijn gericht op gewichtsverlies en tijdens de vierde fase leert u hoe u uw gewicht kunt handhaven. De gewichtsverliesfase duurt minimum zes weken. Het programma geeft ook advies over hoe het evenwicht te vinden tussen uw calorieopname en het calorieverbruik, en hoe u het aantal calorieën kunt berekenen die u moet innemen voor een gezond gewichtsverlies.


Advies
Dit programma is niet ontwikkeld om ziekten om medische condities te behandelen of te genezen. Voordat u begint met gewichtsverlies of oefenprogramma's, waaronder het Lifestyle Balanced Solutions programma van Amway, moet u deze plannen bespreken met uw arts. Dit is vooral belangrijk indien u jonger bent dan 18 jaar, of indien u aan bepaalde condities lijdt die een regelmatige medische verzorging of toezicht vergen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen geen dieet volgen.

Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.