Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Inhoud van bundel

Nourishing Gel Cream ARTISTRY HYDRA-V™

Bestelnummer: 117648
Inhoud: 75 ml
Hoeveelheid:

  Een zijdezachte, transparante hydraterende crèmegel, die de huid snel hydrateert en voedt, zodat deze zacht en soepel aanvoelt.

  Wat het voor u doet

  • De middelzware formule wordt snel opgenomen in de huid, zodat het hydraterende effect snel merkbaar is.
  • De huid oogt zacht en soepel en voelt fris en prettig aan.

  Wat u zult waarderen

  ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream is een glad, transparant hydraterend product dat bij elk huidtype zorgt voor de juiste vochtbalans. Het langdurig hydraterende effect houdt 24 uur aan, dus u heeft nooit last van een droog aanvoelende huid. Het vochtgehalte van uw huid wordt op een gezond niveau gehouden en vette huidgedeelten worden onder controle gehouden. De voordelen worden al na één keer gebruiken zichtbaar en voelbaar dankzij de exclusieve hydraterende ingrediënten van ARTISTRY HYDRA-V.

  Goed om te weten

  • Verhoogt het vochtgehalte van de huid direct met 197%.
  • Slechts één keer gebruiken is voldoende om het positieve hydraterende effect van deze universele moisturiser te voelen.
  • Na gebruik blijft de huid 24 uur lang gehydrateerd.

  Kenmerken

  ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream is geschikt voor alle huidtypen vanwege het belangrijke hydraterende effect dat de hele dag aanhoudt:

  • De middelzware formule wordt snel opgenomen, maar zorgt voor een diepe, voedende hydratering van de huid.
  • Een universeel hydraterend product, dat ook vette huidgedeelten reguleert en gebruikt kan worden als moisturiser voor alle huidtypen.

  Gebruik

  Ingrediënten

  ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream is de ideale hydrator voor alle huidtypen. De gelcrème levert hydraterend water uit de Noorse fjorden diep in de huid af met behulp van exclusieve ARTISTRY HYDRA-V Liposomes. Om te zorgen dat de vochtbalans van de huid de hele dag in stand wordt gehouden, helpen Hawaïaanse acai en Moisturising Liposome om het vocht in de huid vast te houden met een effect dat 24 uur aanhoudt. Voor iedereen die last heeft van overtollige huidolie, bevat dit product natuurlijke ingrediënten uit zeewater om de talproductie te reguleren en vette huidgedeelten onder controle te houden.