Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Inhoud van bundel

Refreshing Gel ARTISTRY HYDRA-V™

Bestelnummer: 117647
Inhoud: 50 ml
Hoeveelheid:

  Een hydraterende gel die u helpt vette huidgedeelten onder controle te houden en naar behoefte hydrateert.

  Wat het voor u doet

  • Helpt u de vette tot gecombineerde huid onder controle te houden door overtollige huidolie te absorberen en de talgproductie te reguleren.
  • Zorgt voor een goede vochtregulering van de drogere huidgedeelten met een direct hydraterend effect, dat lang aanhoudt.
  • Lichte formule verkoelt bij het aanbrengen zodat de huid frisser oogt en aanvoelt.
  • Zorgt dat de huid de hele dag glad, fris en natuurlijk mat oogt en aanvoelt.

  Wat u zult waarderen

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel zorgt voor een langdurige hydratering met een verkwikkend effect. Door de daadwerkelijk verkoelende werking, voelt u zich meteen opgefrist. Deze lichtgewicht gel is speciaal geformuleerd voor de vette tot gecombineerde huid en hydrateert waar dat het meest nodig is. Dit product gaat zelfs nog een stapje verder: het heeft een absorberende werking en helpt vette huidgedeelten onder controle te houden voor een natuurlijk matterend effect. De gel versterkt de vochtbarrière van de huid en zorgt dat uw huid rustiger, soepel en verfrist aanvoelt.

  Goed om te weten

  • Er is bewezen dat deze gel de temperatuur van het huidoppervlak met wel 3 graden Celsius omlaag kan brengen, wat zorgt voor een verrassend verfrissend effect.
  • Oorspronkelijk bedoeld voor de vette en gecombineerde huid, maar heeft ook een mild kalmerend effect op de gevoelige huid.
  • Niet-comedogeen en dermatologisch en op allergische reacties getest.

  Kenmerken

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel helpt de vette en niet-vette huidgedeelten in balans te brengen en zorgt voor een langdurige hydratering van de huid:

  • Houdt vette huidgedeelten onder controle met natuurlijke ingrediënten die glimmen verminderen.
  • Zorgt voor een langdurige hydratering van de drogere huidgedeelten met water uit de Noorse fjorden.
  • Lichte gel-moisturiser die de huid gemakkelijk kan opnemen, zodat het verkoelende en hydraterende effect direct voelbaar is.

  Gebruik

  Ingrediënten

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel hydrateert de huid vanaf de eerste minuut met schoon water uit de Noorse fjorden dat wordt afgeleverd door het exclusieve afgiftesysteem met ARTISTRY HYDRA-V Liposome. Het vochtregulerende effect houdt de hele dag aan dankzij Hawaïaanse acai en Moisturising Liposome. NatuurlijkDit product is ook de uitdagingen van een vette tot gecombineerde huid de baas met natuurlijke ingrediënten uit zeewater, die de productie van huidolie reguleren en het teveel absorberen.