Amway vindt dat hard werken beloond moet worden.

Kortom, het Amway Sales & Marketing Plan en Marbeloont u en de andere ABO's die u heeft gesponsord voor de verkoop van producten. U haalt inkomsten uit:

  • Marge over de producten door verkoop aan klanten.
  • Maandelijkse performancebonussen van 3% tot 21% van het zakenvolume afhankelijk van uw maandelijkse productiviteit.
  • Maandelijkse en jaarlijkse leadershipbonussen, andere financiële beloningen en business incentives op basis van uw omzet en die van uw gesponsorde groep.

Eenvoudige stappen tot Succes

Stap 1: Leren. De enige manier om uw producten door en door te begrijpen is ze te gebruiken. Weten wat deze producten voor u kunnen doen is belangrijk wanneer u ze adviseert aan uw klanten.

Stap 2: Verkopen. Terwijl uw productkennis geleidelijk aan vergroot, zult u rondom u mensen ontdekken die nodig hebben wat u te bieden heeft met uw Amway-business. Verkopen van de producten aan klanten is de makkelijkste manier om geld te verdienen via uw Amway-business.

Stap 3: Sponsor. Voor sommigen onder uw vrienden bieden de producten dé oplossing die ze zoeken. Voor anderen zal de zakelijke mogeleijkheid van Amway heel aantrekkelijk blijken als ze een business zoeken die ze kan helpen hun doelstellingen te verwezenlijken. Wanneer u hen sponsort, kunt u beloond worden voor het zakenvolume dat zij genereren. Zo eenvoudig is het. Registreer u vandaag voor uw eigen Amway-business.

Hoe Amway werkt