Met Amway staat u er nooit alleen voor. Naast de ondersteuning die u krijgt van uw sponsor, biedt Amway u opleidingen, marketing ondersteuning, producten en klantenondersteuning van wereldklasse.

Wat daarbij komt is dat ieder product wordt gedekt door onze Amway Klanttevredenheidsgarantie. Indien u of uw klanten niet helemaal tevreden zijn over een product, kunt u het product gewoon aan ons retourneren en krijgt u uw geld terug. Geen twijfel mogelijk.

Wanneer u een Amway Business Owner (ABO) wordt, bent u verbonden met meer dan 3 miljoen andere ABO's in meer dan 80 landen en regio's.

U bent ook verbonden met een plaatselijk team van gelieerde ABO's die er zijn om u te steunen, aan te moedigen en raad te geven als deel van uw organisatie. Een essentieel onderdeel van dit team is uw sponsor, die u zal helpen uw bedrijf op te starten en u ondertussen zal bijstaan en opleiden.

U voert uw bedrijf onafhankelijk, maar u bent nooit alleen.

Met Amway aan uw zijde kunt u de doelstellingen bereiken die u voor uzelf heeft bepaald!

Contact Center: Als u met vragen zit – over registratie, verlenging, bedrijfs- of productinformatie – staat het personeel van Klantenzorg klaar om u te helpen.

Marketing: We steunen uw verkoopinspanningen met DVD's, websites, tijdschriften en brochures om u te helpen uw bedrijf uit te bouwen.

Orderbeheer: U verkoopt de producten, en wij doen de rest, zoals het verwerken van de orders, het beheren van uw klantenrekeningen en het behandelen van de transportgegevens.

Opleiding: Makkelijk en eenvoudig te gebruiken online, video- en door instructeur geleide trainingen zijn enkele van de methoden waarmee we onze kennis met u kunnen delen om een succesvol en onafhankelijk bedrijf op te bouwen.

U bepaalt de doelstellingen. U bepaalt het tempo. Wij zijn er om u te helpen slagen.

Of succes nu inhoudt dat u extra inkomsten verdient voor u en uw gezin, een groter gevoel van voldoening heeft, of dat u betere levensomstandigheden kunt creëren voor uw geliefden, of iets helemaal anders, u bepaalt uw doelstellingen helemaal zelf.

Het is uw business - u heeft de touwtjes in handen.

U kunt uw Amway business leiden, uw volume controleren, producten bestellen, en uw business vernieuwen, dit alles is mogelijk via uw gepersonaliseerde online Business Center.