image/png;;;first-order-953.png

Kortingen voor eerste bestelling en vouchers
* De Snelle Start! korting is een eenmalige aanbieding en geldt alleen tijdens de eerste 30 dagen. De korting geldt niet voor: literatuur, actuele aanbiedingen en permanente aanbiedingen.
* U kiest zelf uw Snelle Start! korting: 10% korting op uw eerste bestelling van 100 PW of meer, of 20% korting op uw eerste bestelling van 200 tot 300 PW.
* Bij uw eerste bestelling van 100 PW of meer ontvangt u uw eerste voucher, ongeacht of het om een online of offline bestelling gaat. Vanaf dat moment levert elke bestelling die u vanaf de 1e tot en met de 28e van de maand plaatst een voucher ter waarde van € 10 op voor elke 100 PW. De vouchers kunt u gebruiken om korting te krijgen op uw online bestellingen van 100 PW of meer in de daarop volgende maand. Voor meer informatie over Vouchers klik hier.

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Tevredenheidsgarantie
* Bent u niet helemaal tevreden, geef het product dan terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product, het bedrag wordt verrekend met de aankoop van een ander Amway product of u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Deze garantie geldt niet voor Amway producten (I) die zijn gebruikt voor andere doelen dan voorgeschreven, afwijkend van normaal huishoudelijk gebruik; (II) die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd zijn gebruikt; (III) die door Amway worden verkocht, waarbij een specifieke tijdsperiode voor retour is aangegeven; en/of (IV) die worden gedekt door uitdrukkelijke schriftelijke garanties.

image/png;;;brands-952.png

Amway merken
* Bron: Euromonitor International Limited; Vitaminen en voedingssupplementen, World Retail Value RSP, 2014
* Bron: Euromonitor International Limited; Schoonheid en persoonlijke verzorging 2015, hoofd- en subcategorie premium cosmetica en huidverzorging, wereldwijde detailhandelprijzen in 2014.