ARTISTRY™ Creme LuXury Collectie

 • ARTISTRY™ Creme LuXury Collectie
 • Geavanceerde technologie en ingrediënten
 • ARTISTRY™ Creme LuXury
 • ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

ARTISTRY™ Creme LuXury Collectie

Een luxe metamorfose

Het ARTISTRY Creme LuXury collectieis ontworpen voor vrouwen die zowel geavanceerde wetenschap als ultieme luxe verwachten. Deze collectie bestaat uit twee uitstekende producten: Creme LuXury, een vochtregulerende gezichtscrème, en Creme LuXury Eye, een herstellende oogcrème voor de huid rondom de ogen.


Met het Creme LuXury collectie ligt de kracht van de jeugd om de huid te helpen zich tot 15 jonger te gedragen, binnen handbereik. Het bestrijdt de zichtbare effecten van veroudering op de huid en helpt u de strijd voor herstel van de jeugdige schoonheid van uw huid te winnen. Ervaar de hernieuwde soepelheid, verbeterde veerkracht en een opvallende vervaging van fijne lijntjes dankzij het ARTISTRY Creme LuXury collectie. Uw huid gedraagt zich tot 15 jaar jonger, ziet eruit en voelt aan alsof ze meer energie heeft, maar heeft in feite gewoon een transformatie ondergaan.

Geavanceerde technologie en ingrediënten

Schoonheid en wetenschap

In hun zoektocht naar het geheim van een gladdere huid, die er jonger uitziet, hebben onze wetenschappers cardiolipine ontdekt. Het is het hoofdingrediënt van onze unieke CellEffect-technologie en vormt de basis voor de uitstekende werkzaamheid van de producten uit het ARTISTRY™ Creme LuXury collectie.

Cardiolipine stimuleert de energieproductie in de huidcellen en helpt om de "levensenergie" (de levendige uitstraling van jeugd en gezondheid) die in de loop der tijd afneemt, te herstellen. Dit concept ontstond duizenden jaren geleden in de Oosterse geneeskunde en heeft onlangs geleid tot een wetenschappelijke doorbraak op het gebied van huidverzorging. Onze wetenschappers hebben ontdekt dat onze cellen, net als alles wat leeft, energie nodig hebben om effectief te functioneren. Maar naarmate het lichaam ouder wordt, neemt de doorstroming van celenergie af. Wanneer cardiolipine op de huid wordt aangebracht, stimuleert het de energieproductie in de huidcellen en werkt het als een soort doorgang naar de jeugd.

Om een baanbrekende nieuwe formule te creëren, hebben ARTISTRY wetenschappers cardiolipine gemengd met drie andere belangrijke ingrediënten: Roxisomes-liposomen, NUTRILITE™ spinazie-extract en NUTRILITE L-carnosine. Het resultaat is het ARTISTRY Creme LuXury collectie met zijn ultieme anti-verouderingseffect.

Klinische tests hebben uitgewezen dat beide producten uit het ARTISTRY Creme LuXury collectie uw huid helpen om zich tot 15 jaar jonger te gedragen.

ARTISTRY™ Creme LuXury

Creme LuXury is een luxe en lichtgewicht gezichtscrème met uitzonderlijke werking en resultaten. De huid wordt gehydrateerd en voelt veel steviger, zachter en gladder aan. Klinische tests hebben uitgewezen dat deze crème uw huid helpt om zich tot 15 jaar jonger te gedragen.

De rijke maar lichte formulering vormt een prettige basis voor make-up en andere producten, en laat geen vettig laagje achter. De crème wordt geproduceerd door middel van een microtexturiseringsproces in 87 stappen. Hierdoor is dit niet alleen een van de crèmes met de kleinste deeltjes die we ooit hebben gemaakt, maar ook een van de meest luxe crèmes.


De exclusieve geur wordt omschreven als een symfonische bloemengeur omdat er sprake is van een harmonische resonantie tussen de geur en de textuur van de crème.


Opvallende resultaten bereiken.


Resultaten na slechts 12 weken gebruik van ARTISTRY Creme LuXury:

 • 98% vond de huid zachter aanvoelen
 • 98% vond het vochtgehalte verbeterd
 • 97% vond dat dit het juiste product was voor hun unieke huidtype
 • 93% vond de huid gladder aanvoelen.

Gebruik ARTISTRY Creme LuXury tweemaal daags ('s ochtends en 's avonds) na het reinigen en tonifiëren met uw huidige huidverzorgingsproducten. Neem vervolgens met het meegeleverde spateltje een beetje ARTISTRY Creme LuXury ter grootte van een erwt uit het potje en verdeel dit over uw voorhoofd, wangen, kin en hals. Masseer voorzichtig omhoog en naar buiten om de crème verder over gezicht en hals te verdelen.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

Creme LuXury Eye is een sterk geconcentreerde en geavanceerde anti-verouderingsbehandeling voor het herstel van de huid rondom de ogen.

Deze ongeparfumeerde crème met luxe en rijke textuur wordt gemaakt door middel van een uniek microtexturiseringsproces in 87 stappen. Het resultaat is een ultraluxe ervaring die anti-verouderingsbehandelingen naar een hoger niveau tilt.

Vergelijking en onderscheid tussen ARTISTRY Oogcrèmes

Product

Tekenen van veroudering

Doelgroep

Na een keer aanbrengen

Aanbrengen op de oogleden

Belangrijkste ingrediënten

Creme Luxury Eye

Veroorzaakt door zowel intrinsieke als extrinsieke veroudering

Vrouwen die op zoek zijn naar  een luxe, geavanceerde en innovatieve anti-veroude- ringsformule

De huid rond de ogen is zachter, gladder, lichter, gehydrateerd, frisser, steviger, en ziet er gelift en jonger uit.

Ja

Gepatenteerde CellEffect-technologie

Essentials Replenishing oogcrème

Wallen, donkere kringen

Gebruikster van Basishuidver- zorgingsproducten, minder tekenen van veroudering

Geen

Nee

NUTRILITE™ citrusbioflavonoïden, zonnehoed, lijnzaad, zoethout

Net als bij Creme LuXury, hebben klinische tests uitgewezen dat ook Creme LuXury Eye de huid helpt om zich tot 15 jaar jonger te gedragen.

De volgende stap in huidverzorging

ARTISTRY Creme LuXury Eye is speciaal gecreëerd voor de verzorging van de tere en kwetsbare huid rond de ogen. U zult merken dat de huid rond uw ogen steviger, veerkrachtiger en soepeler word, zodat deze meer vitaliteit en energie uitstralen. Maar ARTISTRY Creme LuXury vermindert ook wallen, laat donkere kringen vervagen en helpt fijne lijntjes en rimpels glad te trekken.

Voor het beste resultaat

Vrouwen die ARTISTRY Creme LuXury Eye hebben geprobeerd, voelden direct resultaat:

 • 90% vond dat het vochtgehalte rond de ogen was verbeterd
 • 88% vond dat de huid zachter aanvoelde
 • 83% vond dat de huid rond de ogen er gladder uitzag na slechts een keer aanbrengen

Na slechts 12 weken gebruik van Creme LuXury Eye:

 • 100% vertoonde een gladdere huid rond de ogen
 • 98% vertoonde een liftend effect rond de ogen
 • 97% vertoonde minder fijne lijntjes
 • 94% vond dat de huid zachter aanvoelde
 • 89% vond ook dat de huid rond de ogen er gezonder uitzag
 • 87% vertoonde minder donkere kringen
Voor: Na:

 

Gebruik uw ringvinger om ARTISTRY Creme LuXury Eye rond de ogen aan te brengen. Breng de crème zachtjes kloppend rond de ogen aan. Ga daarbij van binnen naar buiten.

“For years, I have used eye products to protect that delicate eye area skin, but ARTISTRY Creme LuXury Eye is quite simply incredible. My eyes look so much brighter, and eye makeup goes on even better. Without a doubt, I can genuinely say my eyes look years younger!” 

Michelle D’Allaird, Master Skin Health Educator for ARTISTRY


“The packaging of ARTISTRY Crème LuXury facial moisturiser is as luxurious as its effect on the skin. It is the goal of the ARTISTRY brand to give every woman the privilege of luxury and I think I have achieved that goal.”

Olivier Van Doorne, World-renowned creative director