ARTISTRY Intensive Skincare

De nieuwe producten uit de Intensive lijn zijn behandelingen voor thuisgebruik, die bedoeld zijn om direct zichtbaar resultaat te leveren, vergelijkbaar met een behandeling bij de dermatoloog. Gerichte behandelingen tegen specifieke tekenen van huidveroudering gebruiken een mengsel van enzymen en natuurlijke extracten om uw huid gladder te maken en te vernieuwen voor zichtbare resultaten.

  • Gericht op resultaat
  • Klinisch onderzocht, dermatologische resultaten
  • Anti-rimpel Verstevigende Serum
  • 14 Night Restore Program

Gericht op resultaat

 

De Intensive Skincare lijn is geïnspireerd door 's werelds bekendste huidklinieken en werd gecreëerd door huidgeleerden om een degelijk alternatief te bieden voor een dermatologische behandeling. Comfortabele thuisbehandelingen zijn enorm in trek om specifieke tekenen van verouderende huid te elimineren. Onze exclusieve Vernieuwende Peeling, bijvoorbeeld, gebruikt de pH-graad van de huid om de huid zachtjes te stimuleren en te vernieuwen, met een mengsel van enzymen en natuurlijke extracten die de huid lichtjes afpellen terwijl de huid haar normale vochtigheidsgrens behoudt. Langdurige anti-verouderingsvoordelen helpen uw huid haar stevigheid en uitstraling te herstellen, de huidtint te effenen en de helderheid te verhogen, alsook het aantal rimpels te reduceren. Intensive Skincare biedt zichtbare resultaten voor de verouderende huid.

Gladder, frisser, zachter... Dat is intensief!

Klinisch onderzocht, dermatologische resultaten

De dermatologisch gelijkwaardige resultaten die ARTISTRY Intensive Skincare biedt, zijn afkomstig van het voortdurende hoogwaardige onderzoek dat onze huidspecialisten voeren. Ingrediënten bevatten unieke proteolytische enzymen uit paddenstoelen, zaadolie en liposomen, die allemaal nauwgezet geproduceerd en klinisch getest zijn. Voor huidvernieuwing en langdurige anti-verouderingseffecten die u kunt zien en voelen, levert ARTISTRY zichtbare resultaten.

Anti-rimpel Verstevigende Serum

Het nieuwste product is het Anti-rimpel Verstevigingd Serum. Dit retinol-product van de nieuwste generatie bevat krachtige, collageen-stimulerende ingrediënten die gecombineerd zijn in één hoogwaardig maar zacht nachtserum. Word wakker met een gezonde glans met een drastische verbetering van de huidelasticiteit en verminderde rimpelwerking op lange termijn. Ontwikkeld in samenwerking met een leidende dermatologische onderzoeksuniversiteit is dit product klinisch getest om te helpen de natuurlijke ondersteuningsmatrix van de huid te vernieuwen. Het zorgt voor een maximaal herstel van de huid daar waar het nodig is, dankzij een exclusief Targeting Complex.

14 Night Restore Program

De intensieve behandeling biedt 7 herstelniveaus en 7 huidcorrigerende voordelen in slechts 14 nachten, met als resultaat een herstelde huid, die gladder dan ooit is. Hoewel ARTISTRY al behandelingen biedt die de huid er jonger kunnen laten uitzien, gaat het ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program nog een stapje verder. Het werkt 75% sneller dan het normale herstelproces en laat uw huid er jonger uitzien. Meer informatie.