NUTRILITE™ – Officiële voedingssupplementen van AC Milan

image/jpeg;;;l1.jpg

NUTRILITE™ – Officiële voedingssupplementen van AC Milan

HUN SUCCES: LEGENDARISCH
HUN SUPPLEMENTEN: NUTRILITE™

AC Milan heeft een van de beste voetbalteams in Europa. De behaalde wereldtitels zijn uiteraard te danken aan de uitstekende spelers en trainers. Maar er is nog een factor: de voedingssupplementen van het merk NUTRILITE.

NUTRILITE is al sinds 2008 de officiële leverancier van voedingssupplementen voor AC Milan en heeft gezorgd voor een betere voeding, die de sporters helpt om op wereldniveau te presteren. Samen doen we ons best om de sportieve prestatiegrenzen te verleggen.

OPTIMALE PRESTATIES

De samenwerking tussen de meest succesvolle voetbalclub ter wereld en de wereldleider op het gebied van voeding is geen toeval. Het NUTRILITE merk en AC Milan hebben dezelfde filosofie:

OPTIMALE PRESTATIES
VEREISEN EEN OPTIMALE VOEDING

En aangezien NUTRILITE producten erom bekend staan dat ze meer uit de natuur weten te halen, is het niet verrassend dat MilanLab erop vertrouwt dat onze supplementen meer uit hun spelers halen.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILANLAB

De experts van NUTRILITE werken al sinds 2008 samen met de artsen en specialisten van MilanLab om met aangepaste voedingsschema's in te spelen op de individuele behoeften van de spelers van AC Milan. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, is de NUTRILITE wetenschapper die is belast met het beoordelen van de gegevens over de genetische aanleg en de voedings- en leefstijlgewoonten van de spelers. Aan de hand van deze gegevens formuleert zij samen met Dr. Dolci, MilanLab Biochemie, en Dr. Avaldi, MilanLab Voeding, adviezen voor wijzigingen in het voedingspatroon en voor specifieke NUTRILITE supplementen.

Zelfs in de voeding van topsporters op wereldniveau kunnen er essentiële voedingsstoffen ontbreken. Onze deskundigen hebben het fysieke welzijn van de AC Milan-spelers verbeterd door een programma met een evenwichtige basisvoeding op te stellen, aangevuld met NUTRILITE supplementen om eventuele ontbrekende voedingsstoffen zoveel mogelijk aan te vullen.

image/jpeg;;;l3.jpg

PRESTATIES

Ruim 90% van de spelers in het AC Milan team volgt het NUTRILITE voedingsprogramma en de resultaten van de meest recente laboratoriumtests wijzen op een aanzienlijke verbetering van het vitamine D-gehalte. De spelers gaven aan dat ze zich niet alleen beter voelden en meer energie hadden, maar ook minder last hadden van spierkramp en vermoeidheid. Dit bewijst dat een optimale voeding bijdraagt aan optimale prestaties.

image/jpeg;;;blank.jpg

De holistische manier waarop NUTRILITE voeding benadert, sluit perfect aan bij de filosofie van MilanLab. Wij erkennen dat het NUTRILITE merk een autoriteit is op het gebied van voedingswetenschap en we hebben er vertrouwen in dat hun supplementen onze sporters zullen helpen om optimaal te presteren.”

– Dr. Alberto Dolci, MD