NUTRILITE

NUTRILITE™

NUTRILITE is wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen.* Het is een merk gespecialiseerd in vitaminen en voedingssuplementen dat een complete reeks voedings- en welzijnsproducten biedt, waaronder vitaminen en anti-oxidanten, kruiden, sportvoeding en maaltijdvervangers.

*Bron: Euromonitor International Limited; Vitaminen en Voedingssupplementen, Wereldwijd, GBN, Waarde Voorgestelde Verkoopprijzen, % analyse, 2012.
 

image/png;;;75th.png

Waarom NUTRILITE?

  • NUTRILITE werd meer dan 75 jaar geleden opgericht door Carl Rehnborg, die een pionier werd in de voedingsgeschiedenis. Zijn passie was de relaties tussen voeding en gezondheid te ontdekken. Vandaag, onder het leiderschap van Carl's zoon, Dr. Sam Rehnborg, zet de volgende generatie wetenschappers, onderzoekers en technici het rijke NUTRILITE erfgoed voort dankzij de productie van hoogwaardige, innovatieve supplementen.
  • De NUTRILITE landbouwgrond telt meer dan 6400 acres, waar gewassen gekweekt en geoogst worden in overeenstemming met de natuur - door middel van duurzame, chemicaliënvrije methoden.
  • 15.000 kwaliteitscontroletests maandelijks en meer dan 400.000 productbeoordelingen jaarlijks - we gebruiken talrijke kwaliteitsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de NUTRILITE producten enkel de beste ingrediënten bevatten. Elk ingrediënt wordt onderworpen aan een grondig onderzoek, testen en formuleringen.
  • NUTRILITE producten zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen en brengen nieuwe gelegenheden op de markt voor het welzijn en de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld.
  • Wereldwijd bevat het NUTRILITE productassortiment 200 voedingsproducten, waaronder supplementen, voedingsmiddelen en dranken.

Zo is het NUTRILITE merk een wereldleider geworden in de voedingsindustrie en behoud deze leiderschap ook vandaag.

image/png;;;Farming.png

Landbouw

Al onze boerderijen - meer dan 6400 acres in Californië, de staat Washington, Mexico en Brazilië - vullen de landbouwgrond aan en vermijden het gebruik van synthetische pesticiden, onkruidverdelgers en meststoffen. Ze zijn ook goede globale buren die ernaar streven om bij te dragen aan de maatschappij.

Elk gewas wordt enkele uren na de oogst verwerkt om zoveel mogelijk van zijn natuurlijke voedingsstoffen te bewaren.

image/png;;;phytonutrients.png

Fytovoedingsstoffen

Dankzij een zorgvuldig verwerkingsproces worden planten dehydreert en geconcentreerd tot een fijn poeder (concentraat) dat alle natuurlijke bestanddelen van voedingsstoffen en fytochemicaliën zonder water bevat. Hoewel elk NUTRILITE concentraat uniek is, hebben ze allemaal met elkaar gemeen dat ze als plant vol voedingsstoffen zijn begonnen. Deze concentraten worden aan veel NUTRILITE producten toegevoegd, omdat ze een breed spectrum aan fytovoedingsstoffen leveren.

Fytovoedingsstoffen zijn negen klassen van organische samenstellingen die misschien niet levensessentieel zijn, maar die veel mogelijke gezondheidsvoordelen bieden zoals het stimuleren van het immuunsysteem, ontstekingsremmende eigenschappen, schadeherstel van vrije radicalen. De fytovoedingsstoffen stimuleren vitaminen zodat ze hun volledige potentieel vrijgeven, wat hun effecten versterkt en de gezondheid bevordert.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

NUTRILITE wetenschap

Jaren geleden ontwikkelde onze oprichter Carl Rehnborg gesofisticeerde technieken om de voedingswaarde van specifieke gewassen te analyseren. Vandaag gebruiken NUTRILITE wetenschappers wereldwijd de nieuwste methoden en technologieën om het beste te halen uit onze gewassen en om nieuwe ingrediënten voor onze producten te evalueren. Onze wetenschappers onderzoeken nieuwe formules, innovatieve verwerkingsmethoden, ontdekken nieuwe en verbeterde producten en ingrediënten, en gebruiken hoogwaardige test- en analysematerialen om de gewasconcentraten voor een optimale voedingsinhoud te maximaliseren.

Elk NUTRILITE product is het onmiddellijke resultaat van grondig praktijkonderzoek en labo-analyse, gevoerd door wetenschappers, microbiologen, chemici, farmaceuten, voedingsspecialisten en andere vakkundigen.

Hoewel het niet nodig is, kiezen we om alle NUTRILITE Voedingssupplementen voor goede productiepraktijken (GMP's) te hanteren, om te verzekeren dat de NUTRILITE producten veilig, correct geïdentificeerd en van de hoogste kwaliteit zijn. We voeren maandelijks 15.000 kwaliteitscontroleproeven en jaarlijks meer dan 400.000 productevaluaties uit. 

image/png;;;wellbeing.png

Welzijn

Optimaal welzijn betekent niet een perfecte gezondheid. Optimaal welzijn betekent dat we gekende en erfelijke gezondheidsrisico's en onze huidige levensstijl aanpassen om de persoonlijke keuzes te maken die nodig zijn om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Voor een persoonlijke benadering tot een goede gezondheid, kiest u de beste voeding, levensstijl, rust- en ontspanningsgewoonten en daarna de aanvullende producten om uw gezonde levensstijl te ondersteunen. Voeding en het nastreven van een optimaal welzijn liggen aan de basis van het NUTRILITE merk.

image/png;;;Team NUTRILITE.png

Team NUTRILITE

Team NUTRILITE is een globale gemeenschap van sportliefhebbers die geïnteresseerd zijn aan een evenwichtige levensstijl op allerlei niveau's - van hobbysporters tot professionele athleten.

Amways Business Owners, klanten en werknemers nemen deel aan verschillende evenementen die georganiseerd worden door Team NUTRILITE. Het is onze doelstelling om ervaringen uit te wisselen over fysieke activiteiten, sport en dieet onder vrienden, familie of business partners, zowel on- als offline.

Het merk NUTRILITE - Premium Sponsor van AC Milan, meest succesvolle Europese voetbalclub aller tijden.

Lees hier verder over de samenwerking van NUTRILITE met AC Milan.

Bekende merken