NIEUW! bodykey™ Instantmaaltijden – Om u te helpen bij het bereiken van uw streefgewicht.


Ontdek hoe u met bodykey instantmaaltijden op een nieuwe, smakelijke manier de controle houdt over de grootte van uw porties en het aantal calorieën dat u binnenkrijgt.

Eet smakelijk!


Het bodykey assortiment bevat onder meer instant maaltijden in verleidelijke smaken. Deze producten leveren u de basisvoedingsstoffen die u nodig heeft en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies uit de volgende heerlijke smaken: Shakes – chocolade of vanille; Repen – rood fruit of chocolade.


 

 


Succes


Uw gewichtsverlies is een persoonlijke zaak. Alleen u weet wat het voor u betekent om uw streefgewicht te bereiken. Misschien past straks bepaalde kleding u weer, of voelt u zich zelfverzekerd genoeg om te solliciteren naar een nieuwe baan. bodykey is er niet alleen op gericht om u kilo's te laten verliezen, maar ook om u zich beter en gelukkiger te laten voelen.

image/jpeg;;;circles_NETHERLANDS.jpg

Zo werkt het:


In de wetenschap dat we allemaal verschillend zijn en onze eigen behoeftes hebben, heeft Amway drie soorten bodykey instantmaaltijden ontwikkeld: koolhydraatarm, vetarm en gebalanceerd. De kleurcodes helpen u om het juiste product te kiezen.

Geniet van deze lekkere instantmaaltijden. U hoeft alleen maar te beslissen welke soort het beste bij u past. Moet u minder vet eten? Kies dan de vetarme variant. Denkt u dat u te veel koolhydraten binnenkrijgt? Probeer dan eens de koolhydraatarme variant. En als u vindt dat u met beide moet minderen, dan zijn de gebalanceerde instantmaaltijden voor u waarschijnlijk de beste keus.

Zodra u heeft besloten welke variant het beste bij u past, vervangt u gewoon één maaltijd per dag door een instantmaaltijd van bodykey. Hierdoor bespaart u tijd en houdt u controle over de kwaliteit en hoeveelheid van wat u eet. Combineer het gemak van één instantmaaltijd per dag met twee gewone maaltijden voor een gevarieerd dagelijks eetpatroon.

image/jpeg;;;tea.jpg

Nuttig drankje.


Het is ook verstandig om te proberen wat langzamer te eten. Dat is beter voor de spijsvertering. Drink ook veel water. Zo zorgt u ervoor dat u voldoende vocht binnenkrijgt. Dat is belangrijk voor alle lichaamsfuncties, vooral wanneer u een dieet volgt.

Ook hierbij kan bodykey helpen. De kruidenthee van bodykey is de perfecte metgezel bij gewichtsverlies en een lekker alternatief voor water.

Tem uw eetlust met NUTRILITE™ Appetite Controller!

NUTRILITE™ Appetite Controller kan u helpen om uw gewicht onder controle te krijgen en de aandrang tot overeten te weerstaan. Na consumptie trekt Appetite Controller water aan en verandert vervolgens in een gel, die de maag gedeeltelijk vult. Dit geeft een verzadigd gevoel, waardoor u toe kunt met kleinere porties. Het geheim zit hem in het natuurlijke ingrediënt glucomannaan, een natuurlijke voedingsvezel uit konjakwortel. Appetite Controller past bij alle dieetvormen en is sterk aan te bevelen voor iedereen die het programma voor gewichtsbeheersing van bodykey by NUTRILITE™ volgt. Afhankelijk van uw eetprofiel kunt u het gebruiken in combinatie met Natuurlijke Vet Reducer of Natuurlijke Koolhydraten Reducer.

Bestel nu

image/jpeg;;;carbs.jpg

Het kan nóg gemakkelijker!


Amway heeft ook twee supplementen ontwikkeld die het totale aantal opgenomen calorieën verlagen: Natuurlijke Koolhydraten Reducer vermindert de opname van koolhydraten uit de voeding met 2/3 voor een normale maaltijd van 600 calorieën;  Natuurlijke Vet Reducer blokkeert tot 27% van de vetten in een maaltijd.

image/jpeg;;;additional.jpg

Aanvullende ondersteuning


Daarnaast biedt NUTRILITE een breed assortiment supplementen op basis van natuurlijke grondstoffen. Deze kunnen een belangrijke rol vervullen door voedingsstoffen te leveren die in uw dagelijkse voeding ontbreken. Ook kunnen ze u meer energie geven, de spijsvertering bevorderen en u fit houden wanneer u een dieet volgt of tijdens het sporten.