Hoeveelheid:

    Hoeveelheid:

      Pasta van durumtarwe gemaakt door middel van het “trafilatura al bronzo” proces. De Italiaanse pasta by Amway wordt volgens aloude traditie van de grootste Italiaanse pasta’s gemaakt. Volgens zeer strenge normen, wordt alleen de beste kwaliteit tarwe geselecteerd om een uitstekend, glutenrijk tarwemeel te verkrijgen. De pasta wordt langzaam op een constante temperatuur gedroogd om de typische kenmerken en smaak te behouden. In het “trafilatura al bronzo” proces wordt het deeg langzaam door gietbronzen vormen geperst, zodat de pasta een ruw oppervlak krijgt, waaraan de saus zich gelijkmatig hecht.

      • Superieure kwaliteit: Pasta van durumtarwe met een hoog glutengehalte (alleen de kern van de graankorrel wordt gebruikt).
      • Gemaakt volgens het “trafilatura al bronzo” proces voor behoud van de kenmerkende smaak en de uitstekende kwaliteit.
      • Gemaakt volgens het “trafilatura al bronzo” proces (het deeg wordt langzaam door gietbronzen vormen gevoerd).
      • Saus hecht zich uitstekend aan de pasta.
      • Bevat geen eieren.
      Voedingswaarde 100g 80g
      Energie 1499 kJ(354 kcal) 1199 kJ(283 kcal)
      Vetten 1,5 g 1,2 g
      waarvan
      Verzadigde vetzuren  0,3 g 0,2 g
      Koolhydraten 72 g 58 g
      waarvan
      Suikers 2,5 g 2,0 g
      Vezels 3,0 g 2,4 g
      Eiwitten 12 g 9,6 g
      Zout 0 g 0 g

      Kooktijd: 9 minuten. De pasta in kokend water met zout leggen (1 liter/100 g pasta). Af en toe roeren. Als de pasta zacht is, van de hittebron halen, goed afgieten en opdienen.