Laag risico- Lage kosten

image/png;;;amway3.png

Laag risico - Lage kosten

Lage startinvestering en 100% tevredenheidsgarantie op de meeste producten.
Daarnaast krijgt u bij het bouwen van uw business steun van: uw sponsor en andere ABO's; de Amway Klantenservice, die al uw vragen kan beantwoorden.

 

image/png;;;319737.png

Laag risico - Amway tevredenheidsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van de Amway producten en garanderen dat u tevreden zult zijn. Bent u niet helemaal tevreden, geef het product dan terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product, het bedrag wordt verrekend met de aankoop van een ander Amway product of u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Bovenstaande garantie geldt niet voor Amway producten (I) die zijn gebruikt voor andere doelen dan voorgeschreven, afwijkend van normaal huishoudelijk gebruik; (II) die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd zijn gebruikt; (III) die door Amway worden verkocht, waarbij een specifi eke tijdsperiode voor retour is aangegeven; en/of (IV) die worden gedekt door uitdrukkelijke schriftelijke garanties.

image/png;;;319744.png

Lage kosten – om uw eigen Amway business te starten

U kunt uw Amway business starten voor slechts 30 euro incl. btw. Als nieuwe Amway Business Owner (ABO) ontvangt u een Startpakket met een stap-voor-stap handleiding om u de business te helpen begrijpen en om u te laten profiteren van bonusprogramma's.
Wanneer u een ABO wordt, kunt u ook gebruikmaken van speciale kortingen. Ook ontvangt u (tegen extra betaling) productbrochures en hulpmiddelen om u te helpen bij het presenteren van de producten aan uw klanten en een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u de kosten voor uw pakket kunt terugverdienen.

Voor elke nieuwe Amway Business Owner (ABO) die zich registreert in de periode van 1 maart 2019 t/m 29 februari 2020 en waarvan het persoonlijk volume bij de eerste bestelling 100 PW bedraagt, is de registratie gratis.

Alle andere criteria die betrekking hebben op de aanbieding bij een eerste bestelling blijven gelijk. De eerste bestelling moet worden geplaatst binnen 30 dagen.

START NU

Een introductie van de zakelijke mogelijkheid bij Amway en hoe u extra geld kunt verdienen bij Amway.