Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Wilt u ook een droom van een huid? Reinig, voed en verwen haar dan 's avonds met deze verzorgingsroutine voor het hele lichaam.

    

   Wat het voor u doet

   De Artistry™ Beauty Sleep Solution is een collectie van speciaal geselecteerde Artistry- en g&h-huidverzorgingsproducten. Hiermee kunt u uw gezicht verwennen, uw huid voeden en de celvernieuwing ondersteunen terwijl u slaapt.

   • Artistry Skin Nutrition™ Micellar Makeup Remover + Cleanser verwijdert onzuiverheden die in de loop van de dag op de huid terechtkomen, zoals stof, make-up en luchtvervuilingsdeeltjes. Daarna zijn de poriën vrij en kan de huid de volgende ingrediënten beter opnemen.
     
   • Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask verzacht de huid tot acht uur lang en versterkt de vochtbarrière van de huid. De aangename geur is te danken aan etherische oliën van lavendel (afkomstig van door NutriCert™ gecertificeerde partnerboerderijen) en bergamot.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Bodylotion voedt uw huid en ondersteunt de vochtbarrière met bamboecomplexwater, ceramide uit olijfolie en olie uit door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Voetcrème voedt droge voeten en maakt ze direct zachter. Tegelijkertijd herstelt en beschermt deze crème de vochtbarrière van de huid met een rijke en niet-vette formule.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Handcrème voedt en geeft verlichting bij droge en ruwe handen met bamboecomplexwater, ceramide uit olijfolie, witte-chiaolie en sheaboter.
     
   • TIJDELIJK MET GRATIS GESCHENK* Het Artistry Silk Night Mask helpt u om beter te slapen en rimpels te voorkomen. Het is gemaakt van 100% moerbeizijde van 22 momme, een zachte en ademende stof die uw avondroutine een extra luxueus accent verleent. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

   De Artistry Beauty Sleep Solution bevat de volgende producten:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Bodylotion (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Voetcrème (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Handcrème (75 ml)
   1 x Artistry Night Eye Mask – GRATIS GESCHENK*

   *GRATIS GESCHENK. Uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de Artistry Beauty Sleep Solution, zolang de voorraad strekt. Het wordt niet apart verkocht. 

   Wat u zult waarderen

   Ondersteun het nachtelijke regeneratieproces van uw huid met een zorgvuldig gekozen selectie van producten voor de gezichts- en lichaamshuid en gun uzelf 's avonds een klein verwenmoment.

   De stress en spanning van het moderne leven kunnen hun sporen achterlaten op onze huid, waardoor deze dof of vermoeid oogt. De nacht is belangrijk voor de huid en hoe ze eruit ziet, want wanneer we slapen regenereert de huid 3 keer sneller dan wanneer we wakker zijn.

   Met de Artistry Beauty Sleep Solution kunt u uw gezicht en lichaam beter ondersteunen terwijl u slaapt. Dan bent u immers volledig ontspannen, in de wetenschap dat uw huid wordt verwend met heilzame natuurlijke ingrediënten en schone formules: veganistisch, dermatologisch getest op allergische reacties en zonder stoffen die er niet in horen.

   Al dromend naar een gezonde schoonheid.

   Goed om te weten

   Clean-formule
   De gebruikte formules in Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask zijn ontwikkeld volgens de Artistry Clean- en g&h Personal Care Clean-normen. Ze voldoen dus aan strenge richtlijnen, die garanderen dat de producten zuiver, veilig en effectief zijn. Dat betekent:

   • Geregistreerd bij The Vegan Society
   • Zonder minerale olie, parabenen of ftalaten
   • Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is dierproefvrij.

   Botanische ingrediënten
   Alle huid- en lichaamverzorgingsproducten in de Artistry Beauty Sleep Solution bevatten een of meer fytovoedingsstoffen die worden geteeld op onze eigen Nutrilite- of NutriCert™-gecertificeerde partnerboerderijen. Zo kunt u naast hoge kwaliteit ook vertrouwen op een goede traceerbaarheid van het zaadje tot op de huid of in het potje.

   Merken die u kunt vertrouwen
   De Beauty Sleep Solution combineert het beste van de uitgebreide knowhow van het Artistry-merk op het gebied van huidwetenschap. Denk maar aan de duurzaam geteelde ingrediënten van Nutrilite, het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld**, en de heilzame en gezonde eigenschappen van g&h-producten.

   Speciaal voor u gecreëerd door onze community
   De Artistry Beauty Sleep Solution is ontwikkeld in samenwerking met onze community van ABO's. Zij vertegenwoordigen alle vrouwen, van verschillende leeftijden en met verschillende huidtypen, want zij weten wat ze nodig hebben op het gebied van schoonheid en huidverzorging.

   **Bron: http://gdretail.net/amway-claims/

   Gebruik

   De producten in de Artistry™ Beauty Sleep Solution werken samen als onderdeel van een huidverzorgingsroutine voor 's avonds. Gebruik ze gerust in combinatie met uw favoriete Artistry- of g&h-producten, zoals reinigers, toners, serums en moisturisers.

   Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen van de verschillende producten.

   *GRATIS GESCHENK. Uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de Artistry Beauty Sleep Solution, zolang de voorraad strekt. Het wordt niet apart verkocht. 

   Ingrediënten

   Belangrijkste botanische ingrediënten voor uw nachtelijke schoonheidsroutine
   Alle huid- en lichaamverzorgingsproducten in de Artistry Beauty Sleep Solution bevatten een of meer fytovoedingsstoffen die worden geteeld op onze eigen Nutrilite™- of NutriCert™-gecertificeerde partnerboerderijen, zoals:

   • Wit chiazaad
    Heeft een huidverbeterend effect dat tot diep in het huidoppervlak dringt. Draagt met zijn voedende en beschermende werking zichtbaar bij aan een mooie en gezonde huid. Deze witte chia wordt geteeld op een gecertificeerde biologische Nutrilite-boerderij en een partnerboerderij, en is hierdoor beter te traceren dan ooit vanaf het zaadje tot op de huid.
    Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask en Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser
   • Gefermenteerd CICA-extract
    Deze fytovoedingsstof is afkomstig van een bloeiende plant en heeft een verzachtend en hydraterend effect op de huid. De hydraterende en verzachtende werking van de gefermenteerde vorm is respectievelijk zeven maal en twee maal effectiever dan die van ongefermenteerde CICA.
    Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask
     
   • Botanisch complex
    Het botanische complex van het Sleeping Mask bevat zeven ingrediënten, waaronder rozemarijn, kamille, glidkruid, Japanse duizendknoop, centella, zoethout en thee, en heeft een verzachtend en verkwikkend effect op de huid doordat het de vochtbarrière versterkt.
    Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • De bloem van de tan hua
    Deze bloem wordt ook wel 'Aqualuna' of 'Koningin van de nacht' genoemd. Ze heeft een hydraterend effect op twee niveaus: de huidbarrière en de epidermis. Ze laat de vochtbarrière van de huid beter functioneren en houdt de waterbalans in stand, om de huid er beter en gezonder te laten uitzien.
    Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bamboecomplexwater
    Water met plantaardige ingrediënten, zoals bamboe en plantaardige glycerine, om de huid beter te hydrateren.
    Aanwezig in: g&h Nourish Bodylotion, g&h Nourish Voetcrème en g&h Nourish Handcrème
     
   • Ceramide uit olijfolie
    Een speciale lipide die helpt om de vochtbarrière van de huid in stand te houden.
    Aanwezig in: g&h Nourish Bodylotion, g&h Nourish Voetcrème en g&h Nourish Handcrème

   Deze ingrediënten werken als onderdeel van wetenschappelijk ontwikkelde formules en brengen het beste van wetenschap en natuur samen voor uw huid.

   Voor elk product vindt u de volledige ingrediëntenlijst op de betreffende productpagina: