Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Het blendermes met een voor voedingsmiddelen goedgekeurd roestvrijstalen 8-bladige messenplaat biedt geweldige mengresultaten.

   Als u een nieuw blendermes nodig hebt, vervangt u dit door dit originele blendermes met 8-bladige messenplaat.

   Wanneer u tegelijkertijd verschillende gerechten aan het bereiden bent, bespaart u tijd als u een tweede blendermes en glazen kan hebt en hoeft u tussendoor ook minder vaak schoon te maken.

    

   Functionaliteit

   • Roestvrijstalen messen
   • Vaatwasmachinebestendig
   • Geschikt om warme ingrediënten tot 40 graden Celsius te mengen

   Voordelen

   Het blendermes voor de Nutrilite blender is een vervangend product dat helpt de functionaliteit van de Nutrilite blender optimaal te houden. U kunt dit vervangende product het beste aanschaffen wanneer het mengen langer duurt dan normaal vanwege botte messen door herhaaldelijk gebruik OF als de voet kapot is en daarom lekt.

   Kenmerken

   • De messen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn vaatwasmachinebestendig.

   Gebruik

   • Lees de handleiding van de Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid goed door en volg de instructies.
     
   • Het verwijderen van het blendermes met de bijbehorende tool vereist enige kracht. De Nutrilite Elektrische Blender met hoge snelheid heeft een krachtig vermogen. Daarom is het belangrijk dat het blendermes stevig is bevestigd aan de glazen kan om de kans op lekken te voorkomen. Zorg er na reiniging en vóór het gebruik voor dat het blendermes weer stevig is bevestigd.

   Ingrediënten

   Technische informatie

   De 8-bladige messenplaat is gemaakt van food-grade SUS420-staal