Hoeveelheid:

  L.O.C™ Veelzijdige reiniger, de eerste industrieel geproduceerde reiniger voor huishoudelijk gebruik die biologisch afbreekbaar is*, rekent moeiteloos af met vuil en vet en maakt uw huis hygiënisch schoon. 

  Waarom u het goed zult vinden 

  Een schoon en veilig huis is voor onze gezinnen en ons allemaal belangrijker dan ooit. Gelukkig is het met L.O.C. Veelzijdige reiniger een koud kunstje om uw huis vlekkeloos schoon te houden. Deze effectieve en veelzijdige reiniger maakt eenvoudig korte metten met vuil, vet en aanslag op alle afwasbare oppervlakken, zodat uw huis er weer stralend schoon uitziet, aanvoelt en ruikt. Ook kunt u erop vertrouwen dat u niets schadelijks in huis haalt, want L.O.C. Veelzijdige reiniger is geformuleerd met ingrediënten uit natuurlijke grondstoffen en bevat geen fosfaten, agressieve zuren of chloor. Bovendien is dit product volledig biologisch afbreekbaar. 

  Goed om te weten 

  • Moeiteloos streeploos reinigen met natuurlijk gewonnen, maar zeer effectieve ingrediënten. 
  • Bevat de BIOQUEST FORMULA™ van Amway. Deze is gebaseerd op zeer werkzame ingrediënten uit natuurlijke grondstoffen die geen schade toebrengen aan het milieu. 
  • Geschikt voor gebruik op alle afwasbare oppervlakken. 
  • Afspoelen is niet nodig. Gewoon schoonmaken en klaar. 
  • Deze veilige formule is al ruim 60 jaar de schoonmaakhulp voor vele gezinnen. 
    

  Gebruik: 

  • Een emmer met 5 liter water vullen en daaraan 30 ml L.O.C. Veelzijdige reiniger toevoegen. 
  • Oppervlakken schoonmaken en laten drogen. Afspoelen is niet nodig. 
  • Voor kleinere oppervlakken kunt u 50 ml L.O.C Veelzijdige reiniger oplossen in een Amway Spuitfles, gevuld met 450 ml water. Vervolgens opspuiten en afvegen. Afspoelen is niet nodig, maar gebruik de spray in de spuitfles wel binnen 30 dagen na het aanmaken.  
  • En tot slot kunt u deze veelzijdige reiniger ook gebruiken om uw handen hygiënisch schoon te houden. Gewoon onverdund aanbrengen en na gebruik de handen afspoelen.

  * Uit biologische afbreekbaarheidstests is gebleken dat de volledige formulering van L.O.C. Veelzijdige reiniger biologisch afbreekbaar is, en niet alleen de surfactanten, zoals vereist door de EU.

  Gebaseerd op onderzoek verricht door Verify markets in 2021.

  Ten behoeve van deze claims wordt de term biologisch afbreekbaar als volgt omschreven: Het vermogen van materialen om af te breken tot materialen die in de natuur voorkomen - water, CO2 en mineralen - bij blootstelling aan zonlicht, water en microben.

  Naam ingrediënt CAS-nr. Gangbare benaming / Functie
  Water 7732-18-5 Water
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionische oppervlakteactieve stof
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Niet-ionische oppervlakteactieve stof
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfotere oppervlakteactieve stof
  Sodium Chloride 7647-14-5 Tafelzout
  Citric Acid 77-92-9 Organisch zuur (pH-regeling)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Geurstof
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Conserveermiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Conserveermiddel

  WAARSCHUWING. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.