Hoeveelheid:

  Dit product maakt deel uit van 1 bundel(s):

  Nutrilite™ Vitamine B Plus maakt gebruik van een dual-actiontechnologie voor een optimale afgifte van alle 8 essentiële B-vitaminen ter ondersteuning van een normale energiestofwisseling en om bij te dragen tot de normale werking van het immuunsysteem.
   

  Waarom u het goed zult vinden 

  We krijgen het allemaal steeds drukker en kunnen ons niet veroorloven om geen energie meer te hebben. Velen van ons grijpen naar cafeïne of snacks te grijpen als we extra energie nodig hebben. Dat zijn echter gewoonten die geen geen duurzame oplossing bieden en ook niet de oorzaken van uitputting aanpakken. 

  Met Nutrilite™ Vitamine B Plus kunt u eenvoudig uw energie op peil houden. B-vitaminen ondersteunen uw normale energiestofwisseling en helpen om vermoeidheid en uitputting tegen te gaan. Nutrilite™ Vitamine B Plus levert snel extra B-vitaminen voor een goed begin van uw dag en houdt uw energie acht uur lang op peil.  Daarnaast is gebleken dat vitamine B12 en B6 bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem. Zo krijgt u de dagelijkse ondersteuning die u nodig heeft om alles uit het leven te halen. 

  Vitamine B Plus levert 100% van de Nutrient Reference Value (Voedingswaardereferentie – EU richtlijnen) van alle acht essentiële B-vitaminen in één tablet. Dankzij de dual-actiontechnologie worden de voedingsstoffen op het beste moment afgegeven voor een optimale opname door het lichaam. Slechts 1 tablet is voldoende om u de hele dag vol energie te voelen. 

  Goed om te weten 

  • Nutrilite™ Vitamine B Plus levert 100% van de Nutrient Reference Value (Voedingswaardereferentie – EU richtlijnen) van alle acht essentiële B-vitaminen in slechts 1 tablet. 
  • Optimale opname: Dankzij de dual-actiontechnologie kunnen alle B-vitaminen op het beste moment worden afgegeven aan het lichaam.
  • Nutrilite™ Vitamine B Plus levert direct extra B-vitaminen voor een goede start, en blijft daarna acht uur lang ondersteuning geven.
  • Ondersteunt de normale energiestofwisseling met de afgifte van vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine), B5 (pantotheenzuur), B6 (pyridoxine), B7 (biotine) en B12 (cobalamine).
  • Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem met vitamine B12 en B6. 
  • Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie met B-vitaminen, biotine, folaat, niacine, thiamine, vitamine B12, Vitamine B6.
  • Helpt om vermoeidheid en uitputting te verminderen door de afgifte van B2 (riboflavine), B3 (niacine), B5 (pantotheenzuur), B6 (pyridoxine), B9 (foliumzuur) en B12 (cobalamine).
  • Bevat natuurlijke spiruline uit de oogst van door NUTRICERT™ gecertificeerde aquacultuur.
  • Tablet is gemakkelijk door te slikken dankzij de vorm; handig, want 1 tablet is voldoende voor een hele dag ondersteuning.
  • Geschikt voor vegetariërs.

  Onder de wereldwijd toonaangevende merken was Nutrilite het eerste dat een supplement met vitamine B complex met dual-actiontechnologie aanbood*.

  * Bron: Euromonitor International Limited; gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Euromonitor in mei 2016 en oktober tot en met november 2016, gebruik makend van de methodologie van Euromonitor voor Amway Corporation. Euromonitor onderzocht de top 10 wereldmerken in vitamines en voedingssupplementen volgens verkoop in 2015; detailhandelverkoop in waarde.

   

  INHOUD

  PER DAG (1 tablet)

  % NRV*

  Thiamine (B1) in mg

  1,1

  100%

  Riboflavine (B2) in mg

  1,4

  100%

  Niacine (B3) in mg

  16,0

  100%

  Pantotheenzuur (vitamine B5) in mg

  6,0

  100%

  Vitamine B6 in mg

  1,4

  100%

  Biotine (B7) in µg

  50

  100%

  Foliumzuur (B9) in µg

  200

  100%

  VITAMINE B12 in µg

  2,5

  100%

  *% van de voedingswaardereferenties
   

  INGREDIENTEN: vulstof (dicalciumfosfaat), gist 16%, spirulinapoeder 15%

  (Arthrospira platensis, hele plant), lactose, stabilisators (hydroxypropylmethylcellulose,

  microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), nicotinamide, D-calciumpantotenaat,

  antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren),

  pyridoxinehydrochloride, riboflavine, thiaminemononitraat, humectant (glycerol),

  pteroylmonoglutaminezuur, glansmiddel (carnaubawas), D-biotine, cyanocobalamine.

  • Aanbevolen dosering: 1 tablet per dag
  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. De flacon goed afsluiten.
  • Koel en droog bewaren.