Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Nutrilite™ Vitamine D draagt bij aan de ondersteuning van gezonde spieren, botten en tanden, en een goede algehele gezondheid.
    

   Waarom u het goed zult vinden 

   Deskundigen erkennen dat vitamine D een enorm belangrijke factor is voor onze gezondheid en ons welzijn in het algemeen. Deze vitamine ondersteunt vele factoren die van belang zijn voor een goede gezondheid. We maken vitamine D aan wanneer onze huid in contact komt met zonnestralen. Velen van ons zitten echter het grootste deel van de dag binnen met kunstlicht, en we maken vaak gebruik van zonbeschermingsproducten om onze huid gezond te houden. Daarom kan het soms moeilijk zijn om voldoende zon op de huid te krijgen. Daarnaast is het een hele uitdaging om voldoende vitamine D via de voeding binnen te krijgen, want het komt maar in zeer weinig voedingsmiddelen voor. Het zit wel in vette vis, zoals zalm en makreel. Ook waar u woont is van belang. Blootstelling aan UV-straling is een groter probleem in het noordelijk halfrond, dan verder naar het zuiden. Dat is een van de redenen waarom 40% van de Europeanen te kampen heeft met een tekort aan deze waardevolle vitamine*. 

   Nutrilite™ Vitamine D brengt de zon naar u toe. Dit supplement bevat een dagelijks dosis van 15 µg (600 IE)** vitamine D, afkomstig uit natuurlijke grondstoffen, en draagt daarmee bij tot gezonde botten en tanden en een goede werking van uw immuunsysteem en spieren. Van natuurlijke vitamine D is ook bekend dat het een rol speelt in het celdelingsproces, waardoor het een factor van belang is voor een goede algehele gezondheid. Er is geen handiger manier om te zorgen voor voldoende vitamine D. 
    

   Goed om te weten 

   • Nutrilite™ Vitamine D-supplement levert een dagelijkse dosis van 15 µg (600 IE)* vitamine D, afkomstig uit 2 natuurlijke grondstoffen, ter ondersteuning van een goede gezondheid. Dit supplement is gemaakt van geconcentreerde vitamine D afkomstig uit kweekgist, geproduceerd door een door NutriCert™ partner.
   • Handig: u hoeft maar 1 klein, gemakkelijk te slikken tablet per dag in te nemen. 
   • Nutrilite™ Vitamine D bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of toegevoegde conserveringsmiddelen. 
   • Vitamine D helpt om de botten en tanden te ondersteunen en draagt bij tot de benutting van calcium en fosfor.
   • Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en het behoud van een normale spierfunctie. 
   • Van vitamine D is bekend dat het een rol speelt in het celdelingsproces, waardoor het een factor van belang is voor een goede algehele gezondheid.
   • Geschikt voor vegetariërs.

   * Uit een door de Europese Unie gefinancierd grootschalig onderzoek is gebleken dat 40,4% van de Europese bevolking, ongeacht leeftijd, etniciteit en breedtegraad, te kampen heeft met een tekort aan vitamine D. Bron: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

   ** 300% van de Nutrient Reference Value (Voedingswaardereferentie – EU richtlijnen).

   Kenmerken

   NUTRILITE™ Vitamine D levert een aanvullende dosis van 15 µg (600 IE) vitamine D.

   Eenvoudig in te passen in elk eetpatroon of routine: u hoeft maar 1 klein, gemakkelijk te slikken tablet per dag in te nemen.

   NUTRILITE Vitamine D is gemaakt van kweekgist, een sterk geconcentreerde bron van vitamine D.

   NUTRILITE Vitamine D bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of toegevoegde conserveringsmiddelen.

   Gebruik

   • Neem 1 tablet per dag in, al of niet bij de maaltijd.
   • Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren.
   • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en gezonde levensstijl.
   • Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd de verpakking goed gesloten.
   • Koel en droog bewaren.
   • Daarnaast is gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl van algemeen belang.

   INGREDIËNTEN

   Maltodextrine, stabilisatoren (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose hydroxypropylmethylcellulose), vitamine D-gist 3%, gemodificeerd zetmeel, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, vetzuren), sucrose, antioxidanten (natriumascorbaat, alfa-tocoferol), bevochtigingsmiddel (glycerol), middel lange keten triglyceriden, cholecalciferol, glansmiddel (carnaubawas).

   Voedingswaarde

   GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER DAG (1 TABLET) % NRV****
   Vitamine D 15 μg 300

   **** van de Nutrient Reference Value (Voedingswaardereferentie – EU richtlijnen)