Hoeveelheid:

  Voedingssupplement dat twee B-vitaminen en twee stammen melkzuurproducerende bacteriën bevat.
   

  Wat het voor u doet

  Nutrilite™ Balance Within™ biedt extra ondersteuning voor uw immuunsysteem met vitamine B6 en B9 (foliumzuur)** zodat u zich goed blijft voelen.

  • Ondersteuning van uw weerstand. Vitamine B6 en B9 (foliumzuur) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
  • Behoud van een goed humeur. Vitamine B6 en B9 (foliumzuur) staan ook wel bekend als 'stemmingsvitaminen’ en dragen bij tot een normale psychologische functie.
  • Levert 6 miljard wetenschappelijk goed gedocumenteerde melkzuurproducerende bacteriën.
  • Praktisch want u kunt het snelsmeltende en smakelijke poeder rechtstreeks op de tong strooien. U kunt het dus innemen waar en wanneer u maar wilt.
  • Ondersteunt een gezonde leefstijl door het immuunsysteem extra te ondersteunen met vitamine B6 en B9 (foliumzuur)** , als aanvulling op een gezond voedingspatroon en voldoende slaap en beweging.
  • Helpt u proactief te werken aan een gezond voedingspatroon en zorg te dragen voor uw gezondheid.

  **Vitamine B6 en B9 (foliumzuur) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem
   

  Wat u zult waarderen

  Nutrilite™ Balance Within™ is een voedingssupplement met 2 B-vitaminen die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem en een goed humeur*. Elke stick bevat eveneens 2 wetenschappelijk goed gedocumenteerde stammen met in totaal 6 miljard melkzuurproducerende bacteriën. Het snelsmeltende en smakelijke (dankzij een vleugje vanille) poeder kan rechtstreeks op de tong worden gestrooid. Dankzij de handige stickverpakking laat Nutrilite™ Balance Within™ zich eenvoudig en praktisch inpassen in elk voedingspatroon en elke leefstijl. Een geweldige manier om uw gezonde leefstijl te ondersteunen.

  Vitamine B6 en foliumzuur (vitamine B9) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem en een normale psychologische functie.

  Goed om te weten

  • 70% van het immuunsysteem bevindt zich in de darmen (circa 70% van de immunologische cellen bevindt zich in het darmslijmvlies). 
  • Nutrilite is het bestverkochte merk op het gebied van vitaminen en voedingssupplementen en heeft meer dan 80 jaar ervaring in het combineren van natuur en technologie om mensen te helpen gezonder te leven.*
  • Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

  * Bron: Euromonitor International Limited; Vitamines en Voedingssupplementencategorie, % detailhandelverkoop in waarde, gegevens 2020.

  Kenmerken

  De vitaminen B6 en B9 (foliumzuur) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Ze dragen ook bij tot een normale psychologische functie (en worden daarom vaak ‘stemmingsvitaminen’ genoemd). Vitamine B6 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. 

  Elke dosering Balance Within bevat 6 miljard melkzuurproducerende bacteriën. Er zijn 2 stammen melkzuurproducerende bacteriën: Lactobacillus acidophilus (NCFM) en Bifidobacterium lactis (HN019). Beide zijn wetenschappelijk goed gedocumenteerd. 

  De bacteriën komen levend aan. De stammen zijn zeer goed bestand tegen zuren. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat de overgrote meerderheid van de 6 miljard melkzuurproducerende bacteriën in elke dosering levend aankomt in de darmen. 

  Een handige en praktische oplossing. Een snelsmeltend en smakelijk poeder in stickverpakking dat u makkelijk zo inneemt of door een drankje of gerecht mengt, waar en wanneer u maar wilt, zonder dat u een koelkast nodig heeft. 

   

  Gebruik

  Nutrilite™ Balance Within™ past bij elke leefstijl.
  U kunt het smakelijke, snelsmeltende poeder snel en eenvoudig innemen, waar en wanneer u maar wilt. 

  • Open de stick, strooi het poeder voorzichtig op uw tong en laat het oplossen. 
  • Of meng het door koude dranken of gerechten, zoals sapjes, water,
  • smoothies, shakes, ontbijtgranen of muesli. 
  • U kunt het meenemen en innemen wanneer het u uitkomt.
  • Geen koelkast nodig. 
    

  Ingrediënten

  Vulstof (isomalt, Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™,
  Lactobacillus acidophilus NCFM™1, antiklontermiddel (siliciumdioxide),
  pyridoxinehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, vanillearoma (bevat melk).

  AANBEVOLEN DOSERING: 1 stick per dag

  BEVAT GEMIDDELD

  PER DAG (1 stick)

  % NRV*

  Vitamine B6 

  1.4 mg 100

  Foliumzuur (vitamine B9)

  200 µg 100

  Melkzuurproducerende bacteriën:

  Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ 5 × 109 kve***

  Lactobacillus acidophilus NCFM™1 1 × 109 kve***

  *% van de EU-voedingswaardereferenties
  ***kolonievormende eenhede