Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Verzorg en verwen uw huid voor, tijdens en na blootstelling aan de zon met deze zomerse huidverzorging voor het hele lichaam.


   Wat het voor u doet

   De Artistry Summer Beauty Solution helpt u om uw huid van top tot teen te exfoliëren, beschermen en hydrateren – en voorziet in al uw huidverzorgingsbehoeften ‘om van de zon te kunnen genieten’, van de voorbereiding vóór de blootstelling tot het plezier erna.

   • Ter voorbereiding op de perfecte zongebruinde huid verwijdert de Artistry Signature Select Polishing Body Scrub voorzichtig maar grondig de droge huidcellen, voor een gladde en glanzende huid.
   • Breng voor en tijdens de tijd in de zon g&h Protect UV-bescherming SPF 50+ PA++++ en Artistry Skin Nutrition™ Hydrating Day Lotion SPF 30 aan. Samen bieden ze bescherming van top tot teen tegen zowel UVA- als UVB-stralen en helpen ze de huid optimaal te hydrateren.
   • Na blootstelling aan de zon hydrateert g&h Refresh Body Milk en helpt het product de vochtbarrière van de huid te beschermen en te herstellen met de frisse, lichte, snel absorberende formule.
   • De Artistry Studio Verfrissende + beschermende gezichtsnevel verfrist de huid wanneer u dat nodig hebt, verhoogt de hydratatie, beschermt tegen vervuiling en helpt make-up te fixeren.
   • En om uw beauty essentials mee te nemen, gebruikt u de Artistry-make-uptas* – een zacht, stijlvol geschenk dat gratis wordt geleverd bij elke bestelling (zolang de voorraad strekt). 

   *Beschikbaar als gratis geschenk bij de aankoop van de Artistry Summer Beauty Solution. Zolang de voorraad strekt. Wordt niet apart verkocht.

   Wat u zult waarderen

   De Artistry Summer Beauty Solution is uw alles-in-een oplossing voor het hele lichaam voor een veilige tijd in de zon deze zomer. 

   De Artistry Summer Beauty Solution is speciaal samengesteld om aan de behoeften van de huid voor, tijdens en na blootstelling aan de zon te voldoen. Het biedt alles wat u nodig hebt om uw huid te exfoliëren, te beschermen en te hydrateren, zodat u optimaal kunt genieten van de zon. 

   Deze selectie Artistry- en g&h-producten zit vol natuurlijke ingrediënten, waaronder fytovoedingsstoffen van Nutrilite – ’s werelds meest verkochte merk op het gebied van vitamines en dieetsupplementen* – zodat u kunt genieten van de voordelen van een gezonde vitamine D-productie, een zongebruinde huid en het plezier van een schone en gezonde uitstraling. 

   Veilig zonnen voelde nog nooit zo goed. 

   * Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Goed om te weten

   Schone formules
   De gebruikte formules in Artistry- en g&h-producten zijn ontwikkeld volgens de Artistry Clean- en g&h Personal Care Clean-normen. Ze voldoen dus aan strenge richtlijnen, die garanderen dat de producten zuiver, veilig en effectief zijn. Dat betekent: 

   • Geregistreerd bij The Vegan Society*
   • Zonder minerale olie, parabenen of ftalaten
   • Geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en dierproefvrij.

   Plantaardige ingrediënten
   Alle producten in de Artistry Summer Beauty Solution bevatten een of meer fytovoedingsstoffen die worden geteeld op onze eigen Nutrilite- of NutriCert™-gecertificeerde partnerboerderijen. Zo kunt u naast hoge kwaliteit ook vertrouwen op een goede traceerbaarheid, van het zaadje tot op de huid. 

   Merken die u kunt vertrouwen
   De Artistry Summer Beauty Solution combineert het beste van de uitgebreide expertise van het merk Artistry op het gebied van huidwetenschap, met duurzaam geteelde ingrediënten van Nutrilite – ’s werelds grootste merk op het gebied van vitamines en dieetsupplementen** – en de goede en gezonde eigenschappen van g&h-producten. 

   Informatie over zonnebescherming

   • Blijf niet te lang in de zon, ook wanneer u zonnebeschermingsproducten gebruikt. 
   • Houd baby's en kleine kinderen uit de zon. 
   • Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid.
   • Wanneer u minder zonnebeschermingsproduct aanbrengt, neemt het beschermingsniveau aanzienlijk af.
   • Breng na het zwemmen of afdrogen altijd opnieuw zonnebeschermingsproducten aan om de bescherming te behouden.

   *Met uitzondering van Artistry Signature Select Polishing Body Scrub.
   ** Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Belangrijke kenmerken

   Gratis geschenk
   Ontvang een gratis Artistry-make-uptas bij elke bestelling van de Artistry Summer Beauty Solution*. De Artistry-make-uptas is zacht, stijlvol en gemaakt van 100% katoen. Hij is perfect om uw beauty essentials overal mee naartoe te nemen.  

   De buidelvormige tas is voorzien van een beschermende binnenlaag om uw spullen tegen water te beschermen, zodat ze altijd droog en schoon blijven.
   Afmetingen: 22 cm x 10 cm x 10 cm

   *Beschikbaar als gratis geschenk bij de aankoop van de Artistry Summer Beauty Solution. Zolang de voorraad strekt. Wordt niet apart verkocht. 

   Gebruik

   De producten in de Artistry Summer Beauty Solution werken samen om uw huid van top tot teen te beschermen tegen de zon. U kunt het product gerust combineren met uw favoriete Artistry of g&h-producten (bijv. Artistry Skin Nutrition gezichtsreinigers, toners of serums) om deze zomer te genieten van een gezonde, stralende en zongebruinde huid. 

   Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen van de verschillende producten

   *GRATIS GESCHENK. Uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de solution, zolang de voorraad strekt. Wordt niet apart verkocht.  

   Ingrediënten

   Belangrijke ingrediënten voor uw huidverzorgingsroutine voor de zomer  
   Elk product in de Artistry Summer Beauty Solution bevat krachtige natuurlijke plantaardige ingrediënten, zoals:

   Door Nutrilite™ geproduceerde zwarte bessenextract
   Samen met essentiële oliën van teunisbloem en perilla helpt dit extract om een zacht, soepel gevoel te behouden. Na gebruik is de huid voorbereid om de overige producten van uw schoonheidsroutine voor het lichaam goed op te nemen. 
   Aanwezig in: Artistry Signature Select Polishing Body Scrub

   Door Nutrilite goedgekeurd groene thee-extract
   Biedt bescherming tegen antioxidanten. 
   Aanwezig in: g&h Protect UV-bescherming SPF 50+ PA++++

   Cica-complexwater
   Deze fytovoedingsstof is afkomstig van een bloeiende plant en heeft een verzachtend en hydraterend effect op de huid. 
   Aanwezig in: g&h Protect UV-bescherming SPF 50+ PA++++

   Prevent Complex met de kracht van fytovoedingsstoffen
   Deze mix van door Nutrilite™ verbouwde acerolakersen plus Australische madeliefjes en bramen maakt het natuurlijke afweersysteem van uw huid maar liefst 350% sterker, en helpt om de vroege zichtbare tekenen van veroudering te voorkomen en vertragen.
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30

   Door Nutrilite gekweekte granaatappel
   Helpt uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de belangrijkste vormen van vervuiling. 
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30 en Artistry Studio verfrissende + beschermende gezichtsnevel

   Bamboecomplexwater
   Water met plantaardige ingrediënten, zoals bamboe en plantaardige glycerine, om de huid beter te hydrateren. 
   Aanwezig in: g&h Refresh Body Milk 

   Ceramide uit olijfolie
   Een speciale lipide die helpt om de vochtbarrière van de huid in stand te houden. 
   Aanwezig in: g&h Refresh Body Milk 


   Deze ingrediënten werken als onderdeel van wetenschappelijk ontwikkelde formules en brengen het beste van wetenschap en natuur samen voor uw huid.

   Voor elk individueel product vindt u de volledige ingrediëntenlijst op de betreffende productpagina: