RETOURBELEID

PROCEDURE VOOR HET RETOURNEREN VAN PRODUCTEN

Deze procedure geldt uitsluitend voor producten die ABO's of klanten rechtstreeks bij Amway hebben besteld. Klanten die de producten bij hun ABO hebben besteld, moeten contact opnemen met de ABO voor de retourprocedure.

1.  Om uw retouraanvraag te voltooien moet u ingelogd zijn bij uw account op de Amway pagina, ga naar 'Bestelgeschiedenis' onder het 'Mijn Kantoor' tab en klik op 'Mijn Bestellingen', klik op 'Details' naast de bestelling die u wilt retourneren in de lijst van uw bestellingen, klik daarna op "Mijn retourzendingen". Volg de instructies om uw verzoek met succes te voltooien.

2.  Plak op het pakket dat u wilt retourneren het retouradres en het retourreferentienummer (RMA) vermeld in de instructies. Bezorg uw pakket bij het plaatselijke postkantoor en bewaar het trackingnummer voor uw administratie. Na aankomst bij Amway worden de goederen en documenten gecontroleerd op volledigheid en feitelijke juistheid in overeenstemming met de regels voor het retourneren van goederen (zie hieronder). Indien van toepassing zal een terugbetaling of vervanging plaatsvinden.

Algemene regels voor het terugsturen van producten

1. Staat van het product: Er worden alleen producten vergoed die

– een gebrek vertonen;

– beschadigd waren bij aflevering, waarbij dit niet onmiddellijk op het moment van levering kon worden vastgesteld,

– zijn teruggezonden door ABO’s of klanten op basis van de Amway Tevredenheidsgarantie, die in het betreffende geval van toepassing is.

Beschadigde producten of producten die niet meer verkocht kunnen worden omdat ze verkeerd zijn bewaard en/of gebruikt, zullen niet worden vergoed en zullen worden teruggezonden.

2. Verzendingskosten: Verzendingskosten worden door Amway vergoed enkel voor pakketten met het juiste retouradres van Amway.

3. Afrekening: Het retourbedrag wordt direct gecrediteerd conform de geselecteerde terugbetalingsmethode.

4. Retouraanvragen: Indien de producten niet binnen 3 maanden naar Amway zijn teruggestuurd wordt de Retourzending automatisch geannuleerd.

5. Retourzendingen van aanbiedingen en bundels: alleen complete bundels en aanbiedingen kunnen worden geretourneerd.