Zakelijke mogelijkheid

Ontdek de voordelen van een Amway business

100+
landen en gebieden
waarin Amway actief is
Nr. 1
Amway uitgeroepen tot
het nr. 1 directe-verkoopbedrijf ter wereld
150+
non-profitorganisaties
wereldwijd ondersteund in 2023

Echte mensen die echt succes behalen


Antwoord op uw vragen

Wat is Amway voor een bedrijf?

Amway biedt een exclusief assortiment producten in de categorieën Home, Persoonlijke verzorging, Beauty en Nutrition, die zorgen voor het welzijn van onze klanten. In plaats van onze producten uitsluitend in winkels te verkopen, ondersteunen we een wereldwijd netwerk van business owners, die onze producten rechtstreeks aan de klanten promoten.

Waarom zou ik voor Amway moeten kiezen?
Amway is een mondiaal en financieel stabiel familiebedrijf, dat vertrouwt op een bedrijfsmodel dat zich al ruim 50 jaar heeft bewezen. Vandaag de dag zijn we een van de grootste direct sales bedrijven ter wereld.
Als een van onze business owners kunt u profiteren van gratis zakelijke training en coaching. Met onze ondersteuning en uw inspanningen, kunt u vorm geven aan uw eigen business.
Wat doet een Amway Business Owner precies?

Elke Amway business omvat drie onderdelen:
1) Promoten van producten aan nieuwe klanten
2) Service verlenen aan bestaande klanten
3) Als u daarvoor kiest: anderen helpen bij het opstarten en bouwen van hun eigen Amway business.
Bij het indelen van uw dag heeft u de flexibiliteit om uw schema aan te passen aan uw leven!

Hoeveel tijd kost het?
Dat bepaalt u zelf. U beslist zelf hoeveel tijd u aan uw business besteedt. Natuurlijk: naarmate u er meer tijd in stopt, kunt u er meer geld uit halen. Maar het is uw business, dus u kunt flexibel zijn en werken wanneer het u uitkomt. Veel mensen werken in het begin parttime en gaan later over op fulltime, wanneer hun business groeit.
Wat kost het om een business te beginnen? Mag ik me bedenken?
U start uw eigen business bij Amway tegen lage kosten en met weinig risico. De registratiekosten zijn de enige investering die nodig is om een Amway business op te zetten. En daarop geven we een 100% geldteruggarantie gedurende de eerste 90 dagen.
Er zijn geen verborgen kosten of verplichte investeringen in producten. Na uw aanmelding beslist u zelf (of en) hoeveel geld u in de toekomst aan uw business wilt besteden.
Wat voor ondersteuning is er om meer over de business te leren?
Amway beloont business owners voor de verkoop van producten en hulp aan anderen om hetzelfde te doen. U hoeft geen maandelijkse doelstellingen te halen, behalve degene die u zelf bepaalt. Maar hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient.
Amway biedt coaching, hulpmiddelen en ondersteuning om u te helpen uw persoonlijke doelen te bereiken. Wij geven u de mate van ondersteuning die bij u past, ongeacht hoeveel ervaring u heeft. Van een persoonlijke coach en een serie online cursussen, tot een callcenter en informatie over de producten: we begeleiden u stap voor stap.