Verken de voordelen van een Amway business

Met de steun van Amway kunt u een business opbouwen die bij uw leefstijl past. Werk wanneer u wilt, waar u wilt en zoveel als u wilt; u heeft de flexibiliteit om uw business zelf vorm te geven.
Met de steun van Amway kunt u een business opbouwen die bij uw leefstijl past. Werk wanneer u wilt, waar u wilt en zoveel als u wilt; u heeft de flexibiliteit om uw business zelf vorm te geven.

De zakelijke mogelijkheid van Amway

Een business starten is eenvoudig bij Amway

Het zakelijke concept van Amway is eenvoudig. ’Als zelfstandige business owner heeft u zelf plezier van de hoogwaardige producten van Amway, u deelt ze met anderen en bouwt relaties op met uw groepen om hen te helpen hun eigen business te starten. 

Er zijn drie manieren om geld en beloningen te verdienen:

Verkoopmarge

Voor elke aankoop van een bij u geregistreerde klant verdient u verkoopmarge.

Incentives

Hoe beter uw business presteert, des te meer beloningen verdient u. Wij bieden incentives voor bijzondere prestaties, zoals buitengewone groei of hulp aan anderen om succes te boeken. Beloningen variëren van exclusieve zakenreizen over de hele wereld tot eenmalige contante beloningen.

Bonussen

U verdient punten met de verkoop van producten en, naarmate uw business groeit, verdient u punten met de producten die worden verkocht door de ABO's die u sponsort.


Een beproefde mogelijkheid

Deel uitmaken van een van de grootste direct sales bedrijven biedt veel voordelen

Uw eigen zaak starten kan een hele opgaaf zijn. Een nieuwe onderneming vergt vaak aanzienlijke investeringen in geld en tijd. Maar niet bij Amway. Hier voegt u zich bij miljoenen anderen die gebruikmaken van een mogelijkheid om zakelijk succes te behalen met weinig kosten en laag risico. Onze cijfers spreken voor zich. Alleen al in 2019 konden we een wereldomzet van 8,4 miljard dollar melden. Sinds 1959 heeft Amway ruim 63 miljard dollar aan bonussen en incentives betaald aan Amway Business Owners over de hele wereld.

Elke Amway Business Owner krijgt dezelfde voordelen aangeboden:

Laag risico

Wanneer u uw eigen zaak begint bij Amway, dan betaalt u gewoon de lage registratiekosten/ Wanneer u vervolgens binnen 90 dagen besluit dat u niet door wilt gaan, dan betalen we deze registratiekosten aan u terug.


Lage kosten

U hoeft geen grote investering te doen om uw zaak op te zetten. Als nieuwe ABO ontvangt u kortingvouchers. U heeft de controle over de productbestellingen, dus u beslist zelf wanneer en hoeveel u bestelt.

Exclusieve premiumproducten

Het aanbod van Amway omvat bijna 400 exclusieve producten die iedereen dagelijks gebruikt, in vier hoofdcategorieën: Home, Persoonlijke verzorging, Beauty en Nutrition. Onze bedrijf is gebaseerd op de kwaliteit van onze producten. Daarom investeren we flink in onderzoek en ontwikkeling, zo is er in de afgelopen vier jaar USD 335 miljoen in nieuwe onderzoeks- en productiefaciliteiten geïnvesteerd. Wij staan achter onze producten en geven een 100% tevredenheidsgarantie*.

*Met enkele uitzonderingen, voor meer informatie klik hier.

Open voor iedereen

Het maakt niet uit wat uw professionele achtergrond, levenservaring of opleiding is; met enthousiasme en hard werken kunt u ook uw eigen succesvolle Amway business runnen.

Stap voor stap op weg naar succes

Als ABO staat u nooit alleen. Wij bieden u ondersteuning bij elke stap, met de mate van begeleiding die bij u past.

Dat begint met uw persoonlijke coach en sponsor: de persoon die u heeft laten kennismaken met Amway. Hij of zij kan u advies en tips geven om te helpen bij het uitbreiden van uw business.

Ook gaat u deel uitmaken van ons netwerk van ervaren professionals. Met miljoenen business owners over de hele wereld, biedt ons netwerk een zeer brede expertise en ondersteuning.

Training

De Amway Academy biedt online trainingmateriaal en cursussen. Volg een cursus thuis, of waar u maar wilt op uw mobiele apparaat. Op specifieke data kunt u ook deelnemen aan een online cursus met instructeur.

Promotie

U heeft toegang tot divers verkoopondersteunend materiaal om u te helpen bij de promotie van Amway producten bij uw klanten. Dit materiaal omvat catalogi, presentaties, video's, apps en digitale hulpmiddelen.

Controle over uw zaak

We hebben een serie hulpmiddelen en apps ontwikkeld om u te helpen bij het beheer van uw business.

In 'Mijn kantoor kunt u eenvoudig uw business managen - even aanmelden en u kunt uw bestellingen volgen en controleren. U kunt zelfs uw inkomsten en verwachte inkomsten berekenen.

Maak deel uit van de grootste direct sales bedrijven ter wereld

Vul het online registratieformulier in en zet de eerste stappen om eigen baas te worden.

Lees verder

Wij staan klaar om eventuele vragen over het starten van uw eigen Amway business te beantwoorden.