Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Hoeveelheid:

  XS™ Sports Electrolyte Drink geeft direct een verkwikkend effect tijdens het sporten, en geeft nieuwe energie voor betere prestaties en meer uithoudingsvermogen.

  Wat het voor u doet

  • XS™ Electrolyte Drink is geformuleerd met een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten en 5 elektrolyten. Zo kunt u elektrolyten aanvullen en de opname van water tijdens het sporten verbeteren, wat bijdraagt tot meer uithoudingsvermogen.
  • Lest de dorst, vult koolhydraten aan en levert energie.
  • Bevat hoogwaardige guarana, macawortel en quercetine.
  • Langzame en snelle koolhydraten leveren brandstof voor langere work-outs en meer uithoudingsvermogen

  Helpt de reactie van het lichaam op stress te moduleren, zodat u zich mentaal en fysiek sterker voelt tijdens de langdurige inspanning.

  Waarom het iets voor u zou zijn

  Zoekt u een meer geavanceerde dorstlesser, die u helpt om een tandje hoger te gaan tijdens de work-out? Met XS™ Electrolyte Drink haalt u altijd het maximale uit uw sportsessies! Deze krachtige en geavanceerde sportdrank is veel meer dan alleen een dorstlesser en combineert essentiële brandstof voor het lichaam met krachtige ingrediënten. Koolhydraten leveren brandstof voor lichaamsbeweging, elektrolyten zorgen voor een betere opname van water om uitdroging te voorkomen. XS Electrolyte Drink is een hydraterend product dat net zo hard werkt als uzelf en laat u niet in de steek!

  Goed om te weten

  • Onderdeel van het bredere productassortiment van XS Sports en ontwikkeld om te verkwikken tijdens het sporten.
  • Bevat een speciale combinatie van guarana, macawortel en quercetine.

  Vult 5 belangrijke elektrolyten aan die u tijdens het sporten door transpiratie verliest. De elektrolyten zijn onderdeel van een mix met koolhydraten, die de wateropname verbetert en uitdroging helpt voorkomen.

  Kenmerken

  • Snelwerkend en verkwikkend, ontwikkeld voor gebruik tijdens of na het sporten om vloeistoffen aan te vullen en meer energie te leveren
  • Boordevol krachtigeingrediënten en belangrijke elektrolyten
  • Kan het best worden gebruikt in combinatie met andere XS Sports producten

  Gebruik

  Voeg één stickverpakking toe aan 500 ml water voor een hypotone drank, of 400 ml voor een isotone drank. Tijdens of na het sporten gebruiken. 

  Een portie bevat 60 mg cafeïne.

  Daarnaast is een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl van algemeen belang. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

  Ingrediënten

  Ingrediënten: maltodextrine, dextrose, fructose, zuurmaker (citroenzuur), aroma, trikaliumcitraat, zuurteregelaar (trinatriumcitraat), Guarana (oplosbaar extract poeder; bevat 24% cafeïne), calciumzouten van orthofosforzuur, zout (natriumchloride), magnesiumcarbonaat, kaliumchloride, calciumcarbonaat, palmolie, macawortelextract (0,12%), kleurstof (bètacaroteen (E160a)), quercetine (0,045%), zoetstof (sucralose), vitamine D (cholecalciferol).

  Voedingswaarde

   Energie (kcal)   359 kcal   90 kcal
   Energie (kJ)   1526 kJ  382 kJ
   Vetten  0,5 g  0,12 g
   waarvan verzadigd   < 0,1 g   0 g
   Koolhydraten  85 g  21 g
   waarvan suikers   43,5 g  11 g
   Voedingsvezels  0 g  0 g
   Eiwitten  < 0,1 g   0 g
   Zout   1,95 g  0,50 g