Begin uw dag goed!
Verander uw ochtenden met gewoonten gericht op uw welzijn om uw gezondheid op de lange termijn te ondersteunen.
Verander uw ochtenden met gewoonten gericht op uw welzijn om uw gezondheid op de lange termijn te ondersteunen.
Wist u dat er in uw ontbijt mogelijk voedingsstoffen ontbreken?
Bij een typisch ontbijt ontbreekt het vaak aan de volgende voedingsstoffen:(1-2)
Mineralen: calcium, ijzer, kalium, magnesium
• Vitaminen: D en foliumzuur
• Vezels
• Fytonutriënten uit fruit en groenten
Creëer je persoonlijke gezonde ochtendroutine
Uw welzijn begint bij de start van elke dag
Een gezond ontbijt helpt(1-2-3) de stofwisseling te stimuleren, energie aan te vullen, geheugen en cognitieve functieste ondersteunen en het gewicht stabiel te houden .
De wetenschappelijke basis
Wilt u meer weten over de voordelen van een gezond ontbijt?
Een goede dag begint met de juiste voedingsstoffen
Het is belangrijk dat u uw dag begint met een maaltijd vol voedingsstoffen. Probeer te zorgen voor hoogwaardige eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten(4-5).
Verbeter uw ochtendroutine met Nutrilite™ Morning Nutrition
Bevat:
• Alle plantaardige eiwitten: hoogwaardige plantaardige eiwitten
• Vezelpoeder: 3 soorten vezels ter ondersteuning van de darmgezondheid
• Double X: 12 vitaminen, 10 mineralen en fytonutriënten
• Ondersteunende bronnen voor gezonde gewoonten
Een gezonde start die verder gaat dan uw eerste maaltijd
Heerlijke recepten
om 's ochtends nog meer van uw essentiële voedingsstoffen te genieten
Yogasessies
die u helpen ontspannen, uw innerlijke zelf te ontdekken en de dag vol energie te beginnen.
Eenvoudige work-outideeën
om uw lichaam te verkwikken en u te helpen uw ochtend goed te beginnen en een fantastische dag te hebben.
Mindfulnessoefeningen
om cognitieve helderheid, emotieregulering en algeheel welzijn te bevorderen.
Begin nu met het creëren van een gezonde ochtendroutine
Krijg alle essentiële voedingsstoffen binnen en kies voor gezonde gewoonten om uw welzijn te ondersteunen.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]