Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Met de krachtige Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid kunt u in een handomdraai genieten van voedzame smoothies, shakes, dips en nog veel meer, snel en handig.

    

   Wat het voor u doet

   • Brengt een stijlvol en krachtig hulpmiddel in uw keuken met een roestvrijstalen behuizing en een energiezuinige motor* die maximaal 28.000 tpm bereikt.
   • Voorzien van een glazen mengbeker van 1,8 liter met een maatverdeling in reliëf, zodat er geen chemische stoffen en microplastic in uw ingrediënten lekken.
   • Biedt 3 vooraf ingestelde programma's (ijs vermalen [Ice crush], smoothie, interval), puls- en traploze snelheidsbediening die voldoen aan al uw mengwensen.
   • Geschikt voor het mengen van veel verschillende ingrediënten, waaronder Nutrilite Puur Plantaardige Proteïne of Fibre Powder, tot de heerlijkste smoothies of gezonde gerechten zoals hummus
   • Ondersteunt een actieve, mobiele levensstijl dankzij de Tritan Blend & Go Cup die stevig, licht en eenvoudig te reinigen is, en die u moeiteloos meeneemt als u onderweg bent.

   *De blender en de blendermotor beschikken over uit- en stand-bymodi die de geldende vereisten voor energieverbruik volgens de Richtlijn “Ecologisch ontwerp” 209/125/EG niet overschrijden.

   Wat u zult waarderen

   De Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid is een stijlvol en krachtig hulpmiddel in de keuken dat uw ambities voor gezonde voeding ondersteunt.

   De blender beschikt over een krachtige motor van 1200 W waarmee u kunt mengen op snelheden tot 28.000 tpm en drie vooraf ingestelde programma's (ijs vermalen [Ice crush], bereiding van smoothies en interval), en over instellingen voor puls- en traploze snelheidsbediening.

   En daarnaast biedt de lichte en mobiele Blend & Go Cup, met een eigen blenderbasis en een scherp roestvrijstalen mes met 4 bladen en een drinkdeksel, geweldige mogelijkheden om een actieve en mobiele levensstijl te ondersteunen.

   De Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid wordt uitsluitend verkocht door Nutrilite.

   Goed om te weten

   • 3 vooraf ingestelde programma's (ijs vermalen [Ice crush], smoothie, interval) en een puls- en traploze snelheidsbediening.
   • Alle onderdelen zijn vaatwasserbestendig, behalve de roestvrijstalen messen en de blenderbasis.
   • Werkt op tot wel 28.000 tpm dankzij de motor van 1200 W. 

   Kenmerken

   Hoogwaardige materialen en onderdelen: De voor voedingsmiddelen goedgekeurde roestvrijstalen messen bieden fantastische mengresultaten, en de duurzame glazen mengbeker voorkomt dat er chemische stoffen en microplastic in de ingrediënten lekken. Het apparaat is veilig en gebruiksvriendelijk dankzij antislip-voetjes en zelfreinigingsfuncties.

   Krachtige motor, 8-bladig blendermes en een uitgebreide reeks functies (bijv. functies voor het maken van vermalen ijs [Ice crush], smoothies en een interval-stand), zodat de blender talloze ingrediënten en recepten aankan, zoals smoothies, shakes, dips, sauzen, soepen en purees.

   De Blend & Go Cup van BPA-vrij Tritan is licht, sterk en draagbaar, en heeft een eigen blenderbasis en een 4-bladig blendermes, zodat u moeiteloos uw voedzame en heerlijke gemixte smoothies integreert in een actieve en mobiele levensstijl.

   Gebruik

   • Lees de handleiding zorgvuldig door vóór het eerste gebruik en volg tijdens het gebruik de instructies.
   • Om het blendermes met de tool te verwijderen van de beker is enige kracht vereist. De Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid heeft een krachtig vermogen. Daarom is het belangrijk dat het blendermes stevig aan de glazen mengbeker wordt bevestigd om de kans op lekkage te voorkomen. Zorg er na reiniging en vóór gebruik voor dat het blendermes weer stevig is bevestigd.
   • De glazen mengbeker past moeiteloos in de blenderbasis zonder draai- of schroefbewegingen – de beker is ergonomisch ontworpen en eenvoudig te gebruiken door zowel links- als rechtshandigen.
   • De Blend & Go Cup is eenvoudig op de blenderbasis te plaatsen. Draai- of schroefbewegingen zijn niet nodig. Druk de beker voorzichtig naar beneden tijdens het mengen.
   • Alle onderdelen - behalve het blendermes en basis - zijn vaatwasserbestendig.

   Technische informatie

   Gewicht:

   • Basis van Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid + glazen mengbeker:  ca. 3,9 kg
   • Blend & Go Cup: ca. 0,3 kg
   • Tool voor verwijderen van blendermes: 40 g

   Afmetingen:

   • Nutrilite elektrische blender met hoge snelheid met glazen mengbeker: 20 (L) x 17,5 (B) x 43,4 (H) cm
   • Blend & Go Cup: 24,5 (H) x 7 (B) cm

   Het blendermes van de blender en Blend & Go Cup zijn gemaakt van roestvrij staal (Food Grade SUS420)

   Geluidsniveau:
   Bij maximale snelheid is het geluidsniveau lager dan 90 dB. Als u op een afstand van 1 meter van het product staat, is het geluidsniveau op de achtergrond lager dan 65 dB.

   Capaciteit:
   Mengbeker: 1,8 liter
   Blend & Go Cup 0,6 liter

   De lengte van het netsnoer is ongeveer 1 meter.