Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Hoeveelheid:

  Drie perfect op elkaar afgestemde producten voor uitgebreide dag-en-nachtondersteuning. Een goede aanvulling op uw huidige dagelijkse hydrateringsroutine voor een betoverend heldere en gezond ogende huid.
   

  Wat het voor u doet

  • Ondersteunt het huidoppervlak.
  • Drie premium producten.
  • Eenvoudig, compleet en praktisch supplement voor elke dag.
  • Voor een betere dagelijkse huidverzorging van binnenuit!

  Wat u zult waarderen

  De nieuwe Nourish Your Beauty Kit van Nutrilite is ontwikkeld voor wie altijd op zoek is naar nieuwe manieren om mooier te worden en blijven, en weet dat ware schoonheid van binnenuit komt. Profiteer van de dagelijkse dosis essentiële voedingsstoffen in onze exclusieve, holistische schoonheidsoplossingen.

  Truvivity by Nutrilite™ Beauty-poederdrank levert een verkwikkende mix van voedingsstoffen. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en helpt vermoeidheid en uitputting verminderen.

  Daarnaast is Truvivity by Nutrilite™ Beautysupplement een goede aanvulling op de natuurlijke herstelfase van uw slaapcyclus, zodat uw huid er frisser en vitaler uitziet.

  Vitamine C Plus maakt het trio compleet en levert vitamine C, die helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress, bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en ook het immuunsysteem ondersteunt. Dankzij de geleidelijke afgifte wordt de vitamine C gelijkmatig verdeeld over acht uur afgegeven, voor een optimaal positief effect.

  Drie krachtige producten, één gezamenlijk effect: een stralende en glanzende huid om trots op te zijn!

  Goed om te weten

  Truvivity by Nutrilite Beauty-poederdrank – Levert een verkwikkende mix van voedingsstoffen, die bijdragen tot een gezond ogende huid en vermoeidheid en uitputting helpen verminderen.*

  Truvivity by Nutrilite Beautysupplement – Vormt een goede aanvulling op de natuurlijke herstelfase van uw slaapcyclus, zodat uw huid er frisser en vitaler uitziet.

  Nutrilite™ Vitamine C Plus – Bevat vitamine C, die helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress, bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en ook het immuunsysteem ondersteunt. Deze speciale formule geeft acht uur lang een stabiele afgifte van vitamine C, en zorgt zo voor een optimaal positief effect.

  * Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en helpt vermoeidheid en uitputting verminderen.

  Kenmerken

  • Zowel Truvivity™ Beauty-poederdrank als Beautysupplement bevatten het gepatenteerde PhytoCeramide complex* met tarweceramiden.
  • Het Truvivity Beautysupplement bevat het gepatenteerde PhytoInfuse™ complex** voor de afgifte van plantenextracten.
  • De vitamine C in Beauty-poederdrank en Beautysupplement draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en helpt vermoeidheid en uitputting verminderen.
  • Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuunsysteem.

  * PhytoCeramide Complex is gepatenteerd onder de naam Ceramosides™ door EPI France - Patentnummer 2.779.646 Frankrijk

  **PhytoInfuse™ complex is gepatenteerd voor gebruik in Truvivity by Nutrilite, Patentnummer 7.48.034B2 Verenigde Staten
   

  Ingrediënten

  Kijk voor meer informatie op: