Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Amway Most Loved

Smooth Moisture Conditioner SATINIQUE™

Bestelnummer: 110664
Inhoud: 280 ml
Hoeveelheid:

  SATINIQUE™ Smooth Moisture Conditioner herstelt het vochtgehalte van het haar en maakt het glad van wortel tot punt.  
   

  Waarom u het goed zult vinden 

  Weer, milieu, de warmte van stylingapparaten en chemische behandelingen kunnen allemaal leiden tot vochtverlies, waardoor het haar lastig in model te brengen is en minder glad wordt.

  De formule van deze conditioner bevat kukuinootolie (bekend om zijn verjongende en gladmakende effect) om het haar weer veerkrachtiger en beter handelbaar te maken. Daarnaast zorgt provitamine B5 voor de vochtregulering, hydratering en vooral de bescherming van uw haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Voor haar dat glanst als een spiegel. Na het wassen met SATINIQUE Smooth Moisture Shampoo op het haar aanbrengen. Gelijkmatig over het haar verdelen en daarna uitspoelen. Eenmaal droog is uw haar zichtbaar en voelbaar goed gehydrateerd en zijdezacht. 

  Goed om te weten 

  • Deze conditioner ontleent zijn kracht aan het exclusieve, in de VS gepatenteerde ENERJUVE™. Dit positief geladen complex van lipiden, creatine en 18-MEA dringt door tot in de kern van het haar, hecht zich aan beschadigde delen en maakt het weer sterk. 
  • Maakt het haar weer glanzend en soepel met een voedende en verzachtende mix van kukuinootolie en provitamine B5.
  • Met de frisse en levendige geur van peer, groene appel, roos en muskus. 
  • Mild voor haar en hoofdhuid en geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Gebruiken na het wassen met SATINIQUE Smooth Moisture Shampoo.  
  • Voor droog en dof haar.

  De wetenschappers van SATINIQUE™ hebben hun kennis op het gebied van voeding en schoonheid gebruikt om innovatieve ingrediënten voor gezond haar te combineren met zorgvuldig geselecteerde plantaardige producten en  voedingsstoffen. Daarom bevat Smooth Moisture een zorgvuldig samengestelde mix van kukui zaadolie (bekend om zijn verjongend en verzachtend effect) om het haar weer glanzend en soepel te maken. Provitamine B5, een natuurlijke voedingsstof met een vochtregulerend, hydraterend en beschermend effect, geeft elke afzonderlijke haar een mooie glans. Deze werkzame ingrediënten worden aangevuld met ons exclusieve ENERJUVE™ complex om het haar weer een natuurlijke, gezonde glans te geven.

  • Shampoo aanbrengen op nat haar, inmasseren en laten schuimen, uitspoelen
  • Na het wassen de conditioner aanbrengen en goed over het haar verdelen. Gemakkelijk uitspoelbaar
  •  Mild genoeg voor dagelijks gebruik