Hoeveelheid:

  Dit product maakt deel uit van 1 bundel(s):

  De smakelijke NUTRILITE™ Kids Omega-3 kauwcapsules bevatten een combinatie van hoogwaardige ingrediënten en visolie uit duurzame bronnen. Essentiële omega-3-vetzuren en ondersteuning voor sterke botten op een smakelijke en speelse manier. *

  * Bij kinderen is vitamine D nodig voor een normale groei en voor de ontwikkeling van de botten. Het draagt ook bij tot de normale werking van hun immuunsysteem.

  Wat het voor u doet

  • Omega-3-vetzuren zoals DHA zouden een essentieel onderdeel moeten zijn van een gezond eetpatroon voor kinderen, omdat het lichaam niet voldoende van deze goede vetten kan produceren.
  • De kauwcapsules hebben een heerlijke gemengde-vruchtensmaak, dus kinderen nemen dit product graag in.
  • Vitamine D is nodig voor een normale groei en voor de ontwikkeling van de botten en het bevordert de normale werking van het immuunsysteem.
  • Deze smakelijke voedingssupplementen voor kinderen met omega-3-visolie bevatten voedingsstoffen voor de ondersteuning van sterke botten.

  Het is in het algemeen belangrijk om te zorgen voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

  Wat u zult waarderen

  Omega-3-vetzuren zoals DHA zouden een essentieel onderdeel moeten zijn van een gezond eetpatroon voor kinderen. Helaas kan het menselijk lichaam niet voldoende van deze goede vetten aanmaken. Vis en zeevruchten zijn goede bronnen van omega-3-vetzuren, maar bij veel kinderen niet erg geliefd. Daarom zoeken ouders naar een smakelijk alternatief. NUTRILITE Kids Omega-3 kauwcapsules zijn een voedingssupplement voor kinderen met omega-3-visolie, dat de normale botgroei bij uw kinderen ondersteunt met een smakelijke vorm van vitamine D. Ze bevatten hoogwaardige ingrediënten en visolie uit duurzame bron.

  Zonder zoetstoffen en conserveermiddelen. Bevat alleen natuurlijke kleurstoffen. Bevat natuurlijke aroma's.

  Goed om te weten

  NUTRILITE™ Kids Omega-3 kauwcapsules bieden vele voordelen, zoals:

  • Heerlijke gemengde-vruchtensmaak (die de smaak van vis en eventuele nasmaak perfect verhult). De verpakkingstechnologie biedt volledige bescherming tegen het indringen van zuurstof en vocht: de smaak blijft behouden.
  • De speciale formule verandert omega-3-vetzuren in een emulsie die niet uiteenvalt in het maagsap.
  • De geleiachtige textuur is heel goed kauwbaar.
  • Geen water nodig bij het innemen.
  • Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

  Het product bevat duurzame visolie en draagt het keurmerk “Friend of the Sea“ (Friend of the Sea beschermt de oceanen door middel van initiatieven voor natuurbehoud en door de certificering van duurzame producten en diensten; https://friendofthesea.org/).

  Kenmerken

  • Voedingssupplement voor kinderen met omega-3-vetzuren en hoogwaardige ingrediënten, in een speelse en smakelijke vorm.
  • Vitamine D is nodig voor een normale groei en voor de ontwikkeling van de botten bij kinderen. Het bevordert ook de normale werking van het immuunsysteem.

  Het is in het algemeen belangrijk om te zorgen voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

  Gebruik

  • 1 kauwcapsule per dag.
  • Voor kinderen van 4 jaar en ouder.
  • Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Koel en droog bewaren en direct zonlicht vermijden.

  Ingrediënten

  visolie 27%, water, sacharose, trehalose***, gelatine (rund), bevochtigingsmiddel (glycerol), zuurteregelaar (trinatriumcitraat), natuurlijk aroma, voedingszuur (citroenzuur), antioxidanten (tocoferolrijke extracten, alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat), kleurstof (paprikaextract), zonnebloemolie, middellange triglyceriden keten, vitamine D (cholecalciferol),  koolzaadolie, antischuimmiddel (mono- en diglyceriden van vetzuren).

  ***trehalose is een bron van glucose

  Voedingswaarde

  AANBEVOLEN DOSERING:  1 kauwcapsule per dag voor kinderen van 4 jaar en ouder

  GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE Per dag (1 kauwcapsule) % NRV**
  Vitamine D 4 µg 80
  Omega 3-vetzuren 288 mg -
  EPA (eicosapentaeenzuur) 45 mg -
  DHA (docosahexaeenzuur) 215 mg -

  ** % van de EU-voedingswaardereferenties